Legend
Evo malo da prestavim i ovaj auto, imao sam priliku da ga vozam par dana, i strasan je, ostavio je nevjerovatan utisak na mene, a sama pomisao da se ispod haube krije skromni - rekao bih stidni 1.6 Dizel motor, automobil je i vise nego zabavan za voziti. Nekako smo mi Bosanci vecim djelom opredjeljeni njemackim automobilima, iz raznoraznih razloga, koji sada i nisu toliko ustvari bitni.
Malo sam pregledao net i naletim na neke zanimljive fotkice ali i informacije, naime nasao sam na jednom americkom forumu lika koji ima gore spomenutu tricu i ima vrijeme od 12.7sec na 402.
The car hit an amazing 12.7 at 116 MPH at 14 psi of boost.
A evo i doticnog trkaca.
Ali ovome nije kraj, amerikancu su pravi frikovi pa su otisli i korak dalje tako da sam nabasao i na mazdu3 dragster :icon_twisted:
Sve rijeci su suvisne.
A bice da je sve ovako pocelo, na stolu nekog dizajnera :icon_rolleyes:
Limun, djevojke, i spojleri. Sta je tu zajednicko ??? Hehe zakljucite sami
Naravno ovde se neceu zaustaviti, ali eto do daljnjih fotki informacija uzivajte.
P.S ako neko ima neke fotkice bujrum
Malo sam pregledao net i naletim na neke zanimljive fotkice ali i informacije, naime nasao sam na jednom americkom forumu lika koji ima gore spomenutu tricu i ima vrijeme od 12.7sec na 402.
The car hit an amazing 12.7 at 116 MPH at 14 psi of boost.
A evo i doticnog trkaca.
Ali ovome nije kraj, amerikancu su pravi frikovi pa su otisli i korak dalje tako da sam nabasao i na mazdu3 dragster :icon_twisted:
Sve rijeci su suvisne.
A bice da je sve ovako pocelo, na stolu nekog dizajnera :icon_rolleyes:
Limun, djevojke, i spojleri. Sta je tu zajednicko ??? Hehe zakljucite sami
Naravno ovde se neceu zaustaviti, ali eto do daljnjih fotki informacija uzivajte.
P.S ako neko ima neke fotkice bujrum