maska bez znaka ?

maska bez znaka ?

Član
Zanima me slijedece razmisljo sam da ukinem znak wv,e sad dali moram uzeti drugu masku pa isjeci znak a na staroj komade plastike isjeci i namontirati na novu ili to moze da se odradi drugacije...:cool:

Član
da da, moras imati dio te maske da bi ga mogao ubaciti

ukucaj na google "izrada maske bez znaka" i izbacice ti neke rezultate korisne
izmedju ostalog dadao_style-ov post na ovom forumu:
naravno da je moguće ispilaš pored znaka sa obe strane neki 2 cm to jest izbaciš dio gdje je znak pričvršćen i nakon toga uzmeš taj dio koji si ispillo i ispilaš s početka maske zdrava rebra da budu iste dimenzije kao otpilani komad nakon toga lemilicu u ruke i polemi po sastavu sve iznutra uzmeš neki komad plastike stari topiš ga i zalemiš...nako lemnjela uzmješ malo smole i pojačaš sastve da nebi bilo pucanja...s vanje strane ošmirglaš nekim finim papirom ako ima neravnina malo kita al na tanko zakituj ošaljfaj i kasnije prefarbaj tako sam ja sebi radio drži odavno bez problema možde neko ima jednostavnije rješenje ja sam ovako radio ispalo je extra pa sad.....

i na kraju ti izadje jeftinija opcija uzeti sebi novu masku nego ovo pravit ;) (u cijenu uracunati i izgubljeni zivci i vrijeme :D )

BHT Ovisnik
da,uzmes sa stare,izmjeris istu sirinu i zaljepis lemilicom,onda uzmes smirlg papir, koji ti bude trebao,ako ti trebalo kita malo da poravnas,na kraju vodobrusnim da se ugladi i presprejas cijelu masku mat crnom

eto detaljnije iznad:icon_biggrin:

Član
hm....za sve haman zivci trebaju,:cool:,znaci sd samo da se jos neko javi da ima jedan komadic maske valjalo bi...hahha...pa da vidimo dali imam zivce ili ne....hvala raja ;)

Administrator
http://www.bhtuning.com/izrada-maske-bez-znaka-t-36045.html

prelistas malo forum i nadjes sta ti treba:icon_biggrin:

Član
pioneer_09 je napisao(la):
http://www.bhtuning.com/izrada-maske-bez-znaka-t-36045.html

prelistas malo forum i nadjes sta ti treba:icon_biggrin:

:cool: sad sa,o jos naci komad maske i opleti po radovima :icon_smile: