mars mira, hocel ko??

mars mira, hocel ko??

Član
ne znam jel uredu tema al et...

ugl. idem ove godine na mars mira pa da vidim hocel slucajno neko od forumasa da se upoznamo itd... ;)

Član
Odavno planiram ici,jer sam isao i prosle godine...medjutim,ovih dana sire se dezinformacije da nema ni satora ni hrane od strane organizatora,pa ne znam....
aBd idem,al ako ne bude satora nisam siguran...

Član
Aladin46 je napisao(la):
Odavno planiram ici,jer sam isao i prosle godine...medjutim,ovih dana sire se dezinformacije da nema ni satora ni hrane od strane organizatora,pa ne znam....
aBd idem,al ako ne bude satora nisam siguran...

iskreno nisam jos ni pitao... ja sator nosim zajedno sa rodjakom tako da nam to nije problem... dobar sam jaran sa glavnim organizatorom marsa tako da cu sutra sa njim popricati na tu temu pa ti javim oko hrane i satora... ;)

Član
Moze prijatelju i hvala ti...mislim,5 dana prije polaska kazu nema nista...od koga posudit ili kupit sator...al ett,nadam se da ce biti sve OK :icon_smile:

Član
pricao sam malo prije sa jaranom... kaze ove godine nema ni hrane ni satora... znaci sve sami moramo da obezbjedimo... ;)

sto se tice satora nije veliki problem... nas trojica dalo po 12 maraka i kupili u Tušu... tezina satora 3 kg..

Član
Mi imamo sastanak u utorak u pola 6,pa cemo dogovoriti..ali Bgm nisam spreman na ovo,jer izgleda necemo imati ni kamion za velike torbe...al opet,nelogicno mi da vojska ide,sta ce nam....

Član
Aladin46 je napisao(la):
Mi imamo sastanak u utorak u pola 6,pa cemo dogovoriti..ali Bgm nisam spreman na ovo,jer izgleda necemo imati ni kamion za velike torbe...al opet,nelogicno mi da vojska ide,sta ce nam....

e vidis to nisam pitao... moguce da bude kamion... bice voda sigurno... ugl. kad sam sjedio s njim prije jedno 3 sedmice on meni kaze da ce ukinuti i hranu i satore jer narod je stvarno postao nedisciplinovan... a spominjao je tad da ce biti kamioni za torbe i nekakve kartice da cemo dobijati da niko ne bi mogao uzeti tudji prtljag... ;)

Član
ja sam cuo ( koliko je tacno koliko ne necu ulaziti u to) da imaju oko 2000 satora, ali valjda su dobili novac od vlade pa ce i to rijesiti.. pa sad... rekla kazala..

Član
adams je napisao(la):
ja sam cuo ( koliko je tacno koliko ne necu ulaziti u to) da imaju oko 2000 satora, ali valjda su dobili novac od vlade pa ce i to rijesiti.. pa sad... rekla kazala..

danas sam pricao sa glavnim organizatorom.. ja ga nazvao da pitam da li da nosim svoj sator ili da mi on obezbjedi onaj manji... on kaze nema ni satora ni hrane ove godine... eh sad,, mozda nesto i promjene...