Malo smo se skupili

Malo smo se skupili

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Evo par slikica od prije dvije noci
dsc00840sl9.jpg

dsc00843lm5.jpg

usput da se i ja predstavim,da ne otvaram sad novu temu mrsko mi..
dsc00792hm7.jpg

Član
neka treba se druziti,druzili smo se i prije samo mrsko ljudima izgleda...prije se znalo i po snijegu stojati i pricati i budalasati,al doslo neko novo vrijeme,slabo ljudi imaju vremena rade studiraju spavaju ili sta vec

Legend
Jest tacno. Sjecam se prije minus 10 napolju, ne moze se na jupiteru stojati, pa smo isli u garazu dole od tornja. A sad je samo neko prepucavanje na okupljanju. Ako se ne prepiru koje brzi onda ce zagledat jel ti auto ofarbano u komori il nije.

Legend
vidio sam ja prosao samo pored, nije mi se dolazilo, a kasnije se nasli mi malo na OMW.

Legend
Kakav Ado, to ti je izdajica najgore vrste. Vozi i sredzuje Audija, i nesto fura a u srcu mu opel znak kuca. Pusss se ti njega, truho ko opel :)

Legend
Pa hinjo najgori :lol:

Jel garant prekrstio ruke na ledja i njusko okolo, zavirivo :D
Mi sinoc na OMW kad Lele gore dole, niz juznu, neznam kako mu ne dosadi. Ide mu sad Omega ko raketa. Neobicno vidjeti onako glomazno auto da se krece onim brzinama pri ubrzanju. A i Nurija preksinoc navio ga niz magistralu, jarane zvukovi su kao da tornado ide. Mi bili na filozofskom, jarane isprepadali se zivi. Ja kad nisam upo sa zidica onog kod tenis terena.

ja kad prolazim vidim nekad 3-4 ekipe

pa ne znam koji ste vi
a ofirno prichi hej pasha jes ti sa foruma

ja bi rado dosho ak sam pozvan
jest da moram curu lijepo zamolit da me pusti
al da se aranzirat

Član
daki je napisao(la):
Pa hinjo najgori :lol:

Jel garant prekrstio ruke na ledja i njusko okolo, zavirivo :D
Mi sinoc na OMW kad Lele gore dole, niz juznu, neznam kako mu ne dosadi. Ide mu sad Omega ko raketa. Neobicno vidjeti onako glomazno auto da se krece onim brzinama pri ubrzanju. A i Nurija preksinoc navio ga niz magistralu, jarane zvukovi su kao da tornado ide. Mi bili na filozofskom, jarane isprepadali se zivi. Ja kad nisam upo sa zidica onog kod tenis terena.

Hihihihihi :) bas blesavo gledat onu omegu :)

Član
Cr4cK_M45t3R_Fl45H je napisao(la):
ja kad prolazim vidim nekad 3-4 ekipe

pa ne znam koji ste vi
a ofirno prichi hej pasha jes ti sa foruma

ja bi rado dosho ak sam pozvan
jest da moram curu lijepo zamolit da me pusti
al da se aranzirat

A i ti si iz Tz?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.