Član
Raširio bi malo golfa od pozada postavio bi malo distance na zadnje točkove oko 1cm nisam još odlučio ali od 8mm do 12mm razmišljam, već sam se raspitao ordžinali neki brend skupe po meni precijenjeno parče metala, imam tokara koji bi mi to odradio pa ako neko zna dimenzije ili ima sliku neka napiše u pitanju je golf 5 promjer rupa 5x112.
Šarafi, vjerovatno da ovi nemogu ako bi išao manju dimenziju oko 1cm jel mogu ostati ovi stari šarafi u pitanju su ordžinale šarafi što dođu na limuzini?
Bekup plan ako nemogu ovi gdje u tz mogu kupiti duže šarafe da odgovarju.
I koja je mjera najbolja za širenje kako se to gleda moj jedini zahtjev je da nesmije ništa strugati, gume su mi nove pa nebi dopustio taj luksuz.....
Naprijed je sve pet i nemogu stati distance od milimetar inače gume su 225/45/17.
Šarafi, vjerovatno da ovi nemogu ako bi išao manju dimenziju oko 1cm jel mogu ostati ovi stari šarafi u pitanju su ordžinale šarafi što dođu na limuzini?
Bekup plan ako nemogu ovi gdje u tz mogu kupiti duže šarafe da odgovarju.
I koja je mjera najbolja za širenje kako se to gleda moj jedini zahtjev je da nesmije ništa strugati, gume su mi nove pa nebi dopustio taj luksuz.....
Naprijed je sve pet i nemogu stati distance od milimetar inače gume su 225/45/17.