Malo pomoci (Tuzla) - potreban kafic za N.G.

Malo pomoci (Tuzla) - potreban kafic za N.G.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ne zna gdje bi drugo stavio temu , pa evo ovdje ..

dal neko zna kafic neki da se iznajmljuje za novu godinu . znaci jedna noc , za nekih 30-ak ljudi do 500KM :icon_question:

na lokaciji Tuzle , da nije negdje u sumi , al ne mora bit ni strogi centar :icon_biggrin:

nadam se pomoci
agreement6.gif

Član
kavaz je napisao(la):
ne zna gdje bi drugo stavio temu , pa evo ovdje ..

dal neko zna kafic neki da se iznajmljuje za novu godinu . znaci jedna noc , za nekih 30-ak ljudi do 500KM :icon_question:

na lokaciji Tuzle , da nije negdje u sumi , al ne mora bit ni strogi centar :icon_biggrin:

nadam se pomoci
agreement6.gif

ima valjda neko nesto pametno predlozit ..
nekog ko ima kafic :icon_confused:

sve fina raja , a dobra zarada :icon_biggrin:

Član
Tesko da ce ti iko izdat kafic u kojem bi slavilo 30 dusha za 500km...cisto sumnjam al sretno ;)

Član
peugeot206 je napisao(la):
ima u lukavcu kod Asterix videoteke, vidjeo sam na izlogu oglas, ako ti sta znaci...
hvala , ali Tuzla samo dolazi u obzir

nodiash je napisao(la):
Tesko da ce ti iko izdat kafic u kojem bi slavilo 30 dusha za 500km...cisto sumnjam al sretno ;)
nadam se da ima neko .. pa i do 800 nije problem ali da je nesto bas lijepo , i da je dobro za proslavu ng .. a ne ko onaj toranj trazi covjek 800 km za donji sprat sam :icon_confused:

Nexus je napisao(la):
kod mene su ovi za 400 KM iznajmili kafic za 20 osoba,pa se ti sad preracunaj
to je po 20kmcica :D
pa et mi bi i do 800 isli al za neki ugodjaj
jbg kolko para , moze i muzike :icon_biggrin:

Administrator
gdje si kakvaze prije bio... petica u cipelicima otisla za 200, ja uzeo za 300 kafic u centru grada... kod DUNDE i to dva sprata:D:icon_biggrin:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.