kavaz je napisao(la):ne zna gdje bi drugo stavio temu , pa evo ovdje ..
dal neko zna kafic neki da se iznajmljuje za novu godinu . znaci jedna noc , za nekih 30-ak ljudi do 500KM :icon_question:
na lokaciji Tuzle , da nije negdje u sumi , al ne mora bit ni strogi centar :icon_biggrin:
nadam se pomoci
hvala , ali Tuzla samo dolazi u obzirpeugeot206 je napisao(la):ima u lukavcu kod Asterix videoteke, vidjeo sam na izlogu oglas, ako ti sta znaci...
nadam se da ima neko .. pa i do 800 nije problem ali da je nesto bas lijepo , i da je dobro za proslavu ng .. a ne ko onaj toranj trazi covjek 800 km za donji sprat sam :icon_confused:nodiash je napisao(la):Tesko da ce ti iko izdat kafic u kojem bi slavilo 30 dusha za 500km...cisto sumnjam al sretno
to je po 20kmcicaNexus je napisao(la):kod mene su ovi za 400 KM iznajmili kafic za 20 osoba,pa se ti sad preracunaj
drago mi je zbog vaselmir je napisao(la):kod mene utravniku iznajmili kafic 20 nas moze stati za 50km nase pice meza..
ne znam gdje to dodje :icon_eek: al imam neki osjecaj da ne mozemoDeath_beat je napisao(la):mozetel stati u skalu??
ma skontao sam gdje to dodje :lol: preko puta turbetaDeath_beat je napisao(la):ma ne mozete jasta, ako vas je 30..
ajd pitaj ... hvala ti :icon_smile:Pike_gti je napisao(la):prijateljica mi ima kafic u cipelicima pitam je veceras ocel izdat za ng...