mali problemcic,deyo pomagaj xD

mali problemcic,deyo pomagaj xD

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Zanime me zna li ko kako ovo da napravim, danas udem i kad hocu da kucam u address bar(valjda se ovako zove ovo gore gdje je strelica :icon_biggrin: ) nista ne reaguje tj. ja kucam po tastaturi ali nista gore nece dok u google mogu kucati sta hocu i ovdje ovako,znaci samo gore ne mogu a to mi je najbitnije.Probao sa Explorerom nece ni tamo,ne kontam u cemu je fazon nije valjda neki virus :icon_evil:

PS.umalo da zaboravim,kad odem u ALL PROGRAMS i izaberem onu ON-SCREEN KEYBORD onda pomocu nje mogu kucati gore ali mi je to komplikovano ulaziti tamo stalno :D

21219149.jpg

Početnik
^ ma to je ne moguce, probaj da reinstaliras FireFox pa se onda javi... virus koji onemogucava kucanje u address baru, tesko brate ali krajnje ;)

ili prestani da pijes :D:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Član
ma kakav ti bolje da sam konu pitao :D a ne fkt ne mogu ba ni u firefox-u ni exploreru isto sve,ne da mi da pisem gore u k*,sad sve moram na google pa kucati naziv stranice pa da mi otvori xD.Odo reinstalirati ali cisto sumljam da ce pomoci jer nece ni u drugom :)

Početnik
AdnaNsa je napisao(la):
ma kakav ti bolje da sam konu pitao :D

hahaha, lakse ces podneti samoubistvo nego prilazak mojoj koni :D:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

salim se malo, ne znam jbg, mozda je do WIN-a, probaj lupiti kopjuter par puta, mozda onda proradi :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Član
nece opet a reinstalirao ccc,evo skinuo sam operu tamo radi sve normala samo mi malo neobicna ali ako ovo sranje ne proradi navici cu se :D

Početnik
ma udri picku :D:icon_confused: hahaahahah :lol::lol::lol::lol::lol:

ko je koga tu kupio :lol::lol::lol::lol::cool:

Član
hebo ja sve ako si ti normalan :lol: ne spamaj mi temu ba ,mozda se neko nade pametniji od nas pa mi pomogne :D

Početnik
ma samo se zaj*avam :icon_biggrin: nista vise ;) a i obozavam da spamam ruku na srce :lol::lol::lol:

ja bi to na koljeno pa po dupetu a ti kako oces :lol::lol::lol::lol::lol: hahahah:cool:

Član
gdje ces bolan neka te s rajom :D nek ste ga ban zasluzio je :lol::D

evo skontao sam kako kucati DRZIM ovu tipku na tastaturi PAUSE ili ti ga BREAK sto pise i onda kucam u addres bar,komplikovano ali ne moze drugacije :icon_mad:

Početnik
pokusaj neku drugu tastaturu prikopcati drug, meni se 100000 zaj*ancija sa starom desavalo, isto tako nece gore da kuca, a ostalo regularno, pa nece komp da se upali dok neupalish num lock itd itd itd... ma 1000 pizdarija, u glavnomposudi od nekoga tastaturu pa probaj, jer znaju one tako da polude

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.