Mala pomoc-passat 3

Mala pomoc-passat 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Interesuje me da li neko zna gdej ima slika ili ako zna da mi objasni da li ova tri kruga imaju ono osvjetljenje u pozadini tj da li su osvjetljeni, ja sve rastavio i nigdej sijalice ni za lijeka ni kod passata ni kod kedija pa me interesuje da li uopste imaju osvjetljenje u tom dijelu???

Iko neka slika. link, objasnjenje, bilo sta :icon_rolleyes:

Član
Kad srednji kruzic povuces jako prema sebi, skinuces ga i u njemu ces imati jednu zelenu plastikicu u koju se postavlja ubodna sijalica od 12V 1,2W.
To ti je to lutko, pa navali.
;)

Član
Ja sam skinuo onu prenju crnu plastiku tj onu masku i ispod nje imaju dvije providne plastike al na ona dva kruga sa strane, a na srednjem ima neka plastika koja je nesto kkao isjeckana i to sam izvadio i ejl treba da izvadim cijeli onaj prekidac???

Član
ja sam imao tako na toledu i prestalo je da svijetli ja skidao sve rastavio nema sijalica izgleda da je to nesto dok svijetli svijetli kad prestane kupi novo, pod uslovom ako ti je kao sto je kod mene bilo a kako si opisao tako je, dok mi je kod passata novijeg od to samo povuces taj srednji krug i ispog njega ima sijalica;)

BHT Ovisnik
evo moze li ti ovo pomoc ako imas zivaca;)
http://ck222s.bithal.de/neueseite/index.php?go=anleitungen/vorschau&id=35

Član
ovo sam i ja trazio..moracu i ja ovo uradit..jer bas glupo svjetli..a moracu se snalazit sa slikama..jer njemacki ne znam

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.