Magnezijumske felge HITNO pitanje

Magnezijumske felge HITNO pitanje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
dakle imam ponudu magnezijumske felge...sa mazde 323 bf turbo...tako mi stoji u opisu artikla...4rupe su ali me interesuje jel neko zna koji je raspon rupa i koja je vecina tih felgi...valjda su na toj mazdi serijski dolazile...ako nisu da mi je znat barem raspon rupa...i da HITNO je...
[attachment=27593]

momci....legura magnezijum i aluminijuma...mada su one preskupe od tog materijala...cisti magnezium je zapaljiv i gori ko barut, a uz to je jos i premeka....kako god,ko takve felge naziva svojim,moze biti presretan... ;)

2scorpio: mogu bit iste ne mora znacit da su magnezijske..de mi reci koji ej proizvodjac tih tvojih da malo potrazim po netu..
2nermin suljagic: potrudim se...ako ih da do 500eura moje su...pa nek neko kaze da mi korsa ne vrijedi :icon_smile:

Član
tito_i_partija je napisao(la):
2scorpio: mogu bit iste ne mora znacit da su magnezijske..de mi reci koji ej proizvodjac tih tvojih da malo potrazim po netu..
2nermin suljagic: potrudim se...ako ih da do 500eura moje su...pa nek neko kaze da mi korsa ne vrijedi :icon_smile:
javicu ti sutra kad skinem felne procitacu sta pise i iznutra

Član
kakvih 500 eura?
ima i lepsih i povoljnijih modela, to "magnezijumska" je usputna informacija a ne "tha thing" koji ce ti diktirati cenu kada je u pitanju polovna roba, razumem da je u pitanju specijalna OEM varijanta mazde, ali ne zavredjuje tu cenu...
Speedline je za alfu radio nekoliko modela koji su prilicno cesti na starim 33-kama upravo od legure magnezijuma. Ta felga je skoro pa sigurno 4x100, ali dizajnom ne moze preci cifru od 300KM, pa da ti da dve rezervne :D.

A da lepo izgledaju, slazem se, bas su upecatljive! :cool:

Član
drug punooo je to para za polovne fele,,ko ce ih znati da su od magnezijuma,,i nije to nista 'spektakularno'...poz,,,

Član
dacu ja kompletnog golfa trojku stranih tablica sa takvim felugama za 700 eura...
dodje golf gratis hehehehe

evo cojk je reko 200eura...razmisljam jos....upravu ste vi...nisu vala ni nesto dizajnom a neznam kako bi se od svojih 13ki rasto i nekom ih dao za 100maraka a muda otego dok sam falc ispoliro...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.