ma kakva kriza

ma kakva kriza

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
u utorak bio neki *special car sales* 2 dana
to u hyundai dealership

jucer ja dolazim na poso kad ovaj sto samnom radi rece mi da su jucer prodali *20 auti*

i danas isto kad sam doso pitam kolko su prodali kaze...sve zajedno 42 znaci 22 jucer i 20 prekucer...

a dosta raje kuka kako nema posla..itd

i ja nesto kontam..jbte zasto kupuju nove aute..to su pretezno 2008 i 2009
sve novija auta ..al hajd eto bolje za nass..vise posla

haj nadam se da ce se ova kriza popravit ;):cool::cool::cool::cool::icon_smile:

eh evo da ne otvaram novu temu...pa da pitam

kolko je otprilike u bih da se citavo auto ofarba ...npr ...golfovi...honda...itd

Član
farbanje ti je od 800KM(400€) pa na dalje
sve zavisi kako hoces da urade, i sta da urade

Član
pa ljudi i kupuju hyundai jer je veoma jeftin s obzirom na ono sto nudi,a i akcija je bila,pa je cijena jos pala...kriza je samo onom ko je ostao bez posla,oni su u belajima,a ovi,ciji je posao siguran,bas i nisu zapali u neku krizu...tako mi rece dajdza,on zivi u Tampi,na Floridi

Legend
drug.. i canadi je kriza prosla, jer je drzava ekonomski jaca, medjutim u bih ce to trajati jos 2-3 god sigurno

pozz

Član
.nOKe je napisao(la):
Deyo je napisao(la):
To farbanje za 800KM obijesi mačku o rep :cool:

hahahha fakat
to da ti ibro sladoledzija sa bistrika farba auto cetkicom za zube :D

Kod nas i manje košta.... prvo se dogovoriš koja boja ide tačno, on ti javi za par sati koliko ti tačno treba i koja je cijena boje... i kaže ti koliko je njegovo za pripremu, i za farbanje što će uradit...

Lično sam prisustvovao kad je momak farbao u metalik crvenu (on neku birao, neznam sad tačno) golfa 2... sve sa pripremom i komorom ga izašlo 700 KM, ne eura... auto perfektno izgleda... sad koliko i šta neću da hvalim, ali svako hvali tog majstora i njegovu radionu...

pozz.

Legend
nisam upucen toliko za okolicu.. ali znam da u sarajevu, ako hoces da kvalitetno ofarbas auto "ne gine ti" ispod 1500kmica..

eh sad ovi home made majstori, koliko uzimaju ne znam :icon_rolleyes:

Član
HoNdA_CiViC_ je napisao(la):
u utorak bio neki *special car sales* 2 dana
to u hyundai dealership

jucer ja dolazim na poso kad ovaj sto samnom radi rece mi da su jucer prodali *20 auti*

i danas isto kad sam doso pitam kolko su prodali kaze...sve zajedno 42 znaci 22 jucer i 20 prekucer...

a dosta raje kuka kako nema posla..itd

i ja nesto kontam..jbte zasto kupuju nove aute..to su pretezno 2008 i 2009
sve novija auta ..al hajd eto bolje za nass..vise posla

haj nadam se da ce se ova kriza popravit ;):cool::cool::cool::cool::icon_smile:

eh evo da ne otvaram novu temu...pa da pitam

kolko je otprilike u bih da se citavo auto ofarba ...npr ...golfovi...honda...itd

u BiH i Kanadi kriza ima drugacije znacenje,u BIH znaci hocu li imat za goriva i sta jest,dok u kanadi znaci,nemogu kupit nesto da valja pa cu kupit hundai,sto je ovdje jedno od najnepopularnijih auta,ja sam u Vankuveru za svojih 14 godina u kanadi nisam nikada vidjeo da je neko i pokusao napucat hundai a vidjeo sam i ,,YUGO,, napucan

Početnik
pa hyundai nisu za napucavanje vec ..za normalnu vozlju

except ovi novi v6 genesis

dobro auto.. moze i za street race..a i za styling..jer dobro izgledaju pogotovu plava boja :lol:;):cool:

Član
nemoj jarane svega ti ja sam imao novu elentru od rentacara,nesmijes primaknut krivini sa njom,prije bi uzeo ,sunfire,,ili cavalir,nego hudai,mozda jedino da je ford tempo gore auto,nije da se oni kvare oni su OK zato ali znas i sam da su totalno nepopularni ovdje zbog onih ,,starih,,poni,steelar,i accent modela,toliko su lose izrade unutra da je to cudo jedno ona plastika i cuda

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.