M-tel besplatne poruke??

M-tel besplatne poruke??

Član
Kaze mi jedan kolega da sada sa kupovinom mtel broja 066 dobivate 1000 bespaltnih poruka i 5KM kredita na racunu??
Zanima me jel istina to :icon_question:
da uzmem sebi odmah 3-4 :cool: :cool:

istina ja koristim vec pola godine odprilike samo sto u zadnje vrijeme im poruke il ne stignu ili kasne po 2-3 sata , takodje imam i Eronet beskonacno bespalatan prema jednom broju:cool:

Član
Little Dragon je napisao(la):
istina ja koristim vec pola godine odprilike samo sto u zadnje vrijeme im poruke il ne stignu ili kasne po 2-3 sata , takodje imam i Eronet beskonacno bespalatan prema jednom broju:cool:

odes jel u kiosk i uzmes obicni mtel paket :icon_question:
5KM kosta jel :cool: ?

I na koliko vremenski je ograniceno to 1000 poruka?

e to ne znam u sta ga ubace nekad bude u novinama dobijes kupon i odes u mtel i uzmes s tim broj bilo je i po 2-3 marke , nisi ogranicen opste mozes ih trositi kolko god hoces

Član
ja vec koristim m-tel brojeve vec duze vremena,jeste da ih mijenjam s vremena na vrijeme...

danas slucajno ukuca *103# kad free sms 650... ;);)

ako je to tacno i neisplati se dopunjavati taj kupljeni br kad se potrosi kredit i poruke. jeftinije na trafici ponovo kupiti drugi zar ne?

Član
e to ne znam u sta ga ubace nekad bude u novinama dobijes kupon i odes u mtel i uzmes s tim broj bilo je i po 2-3 marke , nisi ogranicen opste mozes ih trositi kolko god hoces

uzeo ja evo sada ali m iodbija 7 feninga po poruci :icon_sad:..ko zan koji treba uzeti :icon_rolleyes:

Got2b je napisao(la):
ja vec koristim m-tel brojeve vec duze vremena,jeste da ih mijenjam s vremena na vrijeme...

danas slucajno ukuca *103# kad free sms 650... ;);)

gdje si ih uzeo i koliko su para :icon_question:
STa kazez daj mtel bon ili ?

Član
ne moze ti odbijati , 7feninga odbija eronet kad zoves onda ti je sve ostalo besplatno

slao ja sa mtel kartice na bhtelekom karticu ;)
Pa sta samo su besplatne u mrezi mtela :cool:

Član
Sandro je napisao(la):
ne, besplatne su prema svim mrežama

pa kako meni onda uzima 7feninga ??
Moze li biti da je stariji neki broj pa zato :icon_confused:
Otic cu sutra uzeti i reci daj mí novijih brojeva :D

Član
Skrabo je napisao(la):
Sandro je napisao(la):
ne, besplatne su prema svim mrežama

pa kako meni onda uzima 7feninga ??
Moze li biti da je stariji neki broj pa zato :icon_confused:
Otic cu sutra uzeti i reci daj mí novijih brojeva :D

uzela mi danas cura mtelov broj,njoj poruke 5 pfeninga prema svima,mozda treba poslati na neki broj prijavu za besplatne poruke :icon_question:

ne moze bilo koji mtelov broj ,mora biti broj na akciji sto je , tj moras imati kao sto sandro kaze kupon s kojim odes u Mtel i uzmes broj