Luna Osmanagic !!!

Luna Osmanagic !!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
Luna Osmanagic ima godinu i po, i na zalost ima rijetki tumor limfnih zljezda. Ova bolest se javlja u omjeru 1:3 000 000 ljudi. Luna je rođena kao normalno i zdravo dijete, bolest je otrkivena sa godinu dana.
Danas je Luna izmjestena je u Minhen, gdje vec prima hemoterapiju i ostalo potrebno ljecenje. Liječenje je dugotrajno, može trajati godinu dana, ali ovo je jedina specijalizirana ustanova za liječenje ove bolesti.
Porodica je skupila dio sredstva za početak liječenja, i sada trebaju našu pomoć.

Pomozimo im....dajmo maloj Luni šansu.

Svoje doprinose možete dati na više načina:

- Uplatom na transakcijski racun u Raiffensen banci 1610000000000011 racun u KM je 090082967-2
a devizni 1900059501-6.

Te pozivom na humanitarni broj telefona 090 290 003 čime donirate jednu marku. I naravno slanjem ovog broja telefona svima u Bosni i Hercegovini.

Molim Vas, da navedeni telefon prosljedite Vasim prijateljima i poznanicima...

mi smo u melbournu prosle subote imali humanitarni koncert za lunu i malu sumeju..za jednu noc se skupilo $15000 sto se dijelilo po pola za njih dvije..dosta ljudi se odazvalo i pokazalo da ima srce!!!

Član
Procitao sam an Carbon forumu, neko napisao da je cuo preko radija da je Luna umrla...ne znam jel to provjerena info...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.