Ljubuški: U teškoj prometnoj nesreći poginula 18-godišnja djevojka

Ljubuški: U teškoj prometnoj nesreći poginula 18-godišnja djevojka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uteškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Grab, općina Ljubuški sinoć oko 22.50 sati jedna osoba je smrtno stradala, a jedna je zadobila teške tjelesne ozljede, priopćeno je Feni iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije. U prometnoj nesreći smrtno je stradala Ivana Bebek (18) iz Veljaka, a teške ozljede zadobio je vozač BMW-a tip 320 bh. registarskih oznaka Z.V. (22) iz Šipovače.

Do nesreće je došlo kada je vozač Z.V. izgubio kontrolu nad vozilom koje je zbog prekomjerne brzine sletjelo s ceste. Na licu mjesta od zadobivenih ozljeda preminula je suvozačica Ivana Bebek, a vozač je zadobio teške ozljede te je nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja Ljubuški prevezen u SKC Mostar.

Po nalogu dežurnog županijskog tužitelja očevid su izvršili policijski službenici PU Ljubuški.

eto slucaj opet k..cenja potjeraj da se pohvalis kako auto moze da ide i ubij mladi zivot onda. ja da sam roditelj cure vjerovatno bi mu istom mjerom vratio:icon_mad::icon_mad:

tuga i gotovo iskrene sućuti obitelji poginule djevojke a zato sam i stavio temu da se mladi vozači malo upitaju šta rade i kako voze al dzaba

Član
na cestama samo bmw kocka i g2 saobracajkama :icon_eek:

treba im svim abicikle podijelit majke mi, ili zablokirat zadnji diferencijal pa da moze samo pravo ici :D

Član
jbg u toj krivini na 180 km/h greska je bila kobna a inace i zdenko je u kriticnom stanju
btw. nije 320 vec 2.5 24v

Član
bmwscaner je napisao(la):
jbg u toj krivini na 180 km/h greska je bila kobna a inace i zdenko je u kriticnom stanju
btw. nije 320 vec 2.5 24v

Hebat ga, kako god, nije bitan motor... cura izginu bezze... u pm sranja na sve strane.

Nisam prešao 120 kad neko samnom sjedi u autu ima 2 godine ja mislim... samo kar pretičem... dosta više divljanja u pm.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.