Ljetovanje Jadran - preporuke

Ljetovanje Jadran - preporuke

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
Pokusavam naci neki smjestaj na lokacijama Pelješac ili Korčula, po mogučnosti Lumbarda ili Viganj, Lovišta, ili nesto slicno.

Ako ima neko neki prijedlog ili broj bilo bi dobro. Svjedno mi je koliko je daleko od plaže, samo nek ima parking i eventualno klima.

Hvala unaprijed :D

Član
Ja najvjerovatnije idem na peljesac tacnije mjesto trpanj naredne sedmice kazu da je extra dole,apartmani vise nego povoljni 10 ojera noc po osobi pa eyo javim ti detalje ako odem;)

Legend
mk3_16v je napisao(la):
Ja najvjerovatnije idem na peljesac tacnije mjesto trpanj naredne sedmice kazu da je extra dole,apartmani vise nego povoljni 10 ojera noc po osobi pa eyo javim ti detalje ako odem;)

Ja planiram u mozda petak subota nedelja, sad dan gore dole neznaci mi nista, pa evo ostavicu ti broj ako odes dole prije javni mi molim te. ;)

Član
mk3_16v je napisao(la):

rodjak isao krajem juna na bracno u trpanj, kaze extra mu bilo. doduse on je bio u hotelu, all inclusive, ali isto tako i za grad kaze da je extra. on nije isao trajektom nego okolo, nije daleko uopste...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.