Liqui Moly Injection Reiniger-pohvala

Liqui Moly Injection Reiniger-pohvala

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
pozdrav, otvaranjem ove teme htio bi samo pohvalit djelovanje navedenog aditiva, prvo da napomenem da je riječ o Accentu 2001, 63kW na plin gdje su mi se javili problemi sa diznama i nakon ultrazvučnog čišćenja par dana bilo super i opet problemi-neće ujutro upalit od prve i kad upali radi nemirno dok se ne zagrije i sl. uglavnom majstor je nakon toga rekao da je riješenje kupovina novih dizni koje su 4x250=1000KM , a jebo.. reko vozit ću ja tako nek se trese al nedam milju maraka, i dok mi nisu po forumima savjetovali da uzmem ili ovaj proizvot ili STP injector cleaner- na što je moj majstor opet reko da je to bezze trošenje para, ja sam ipak uzeo 15KM bočica 300ml, i napunio pun rezervar benzina i nakon samo 2 dana vožnje pređenih 180KM, auto se preporodio, sad ujutro pali od prve, radi mirno ko sat..
-zato preporučujem svim plinašima ovaj cleaner,jel jbg za 15KM nećeš propast a motor sigurno nemože bit gore uzimajući u obzir i čistoću benzina na našim pumpama, nemoj da ovo neko shvati kao marketing ili reklamu, već bi samo htio iznijet svoje pozitivno iskustvo.. pozz

IGY

Član
a benzinci bez plina :icon_question:
da naspem sebi da vidim hoce li sta bolje raditi, mada nemam nekih smetnji kao kod tebe
nego cisto preventive radi

pomaze i bez plina sigurno, moracu i ja to ukapati, samo valja naliti 70l benzina :icon_rolleyes::icon_rolleyes::icon_rolleyes::icon_rolleyes:

Član
zen3dom je napisao(la):
pomaze i bez plina sigurno, moracu i ja to ukapati, samo valja naliti 70l benzina :icon_rolleyes::icon_rolleyes::icon_rolleyes::icon_rolleyes:

nije bitno koliko goriva je tu, nego koliki je omjer ;)

Član
a da tamo pise nasuti to na pun rezervar-to je omjer i ta jedna bočica je do 70litara, i jbg piše da štiti motor 2000km, zato mislim da to definitivno treba svakom motoru kad sipamo ovog gemišta na pumpama (pola benzin-pola voda)

BiT

Član
Auu pa zar je Liqui Moly tako jeftin?:cool::cool:
I meni treba cisto preventive radi za mog plinasa. Samo dok ga nadjem u Banja Luci.:spam:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.