Limpi vas pita za folije nesto :D

Limpi vas pita za folije nesto :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
e kontao i ja da zatamnim scirocca, i ovaj mutherfuckin old school mi dosadio vise..znaci, mislio sam kompletno auto (ili nikako) zatamnit, al neku svjetliju crnu foliju da lijepim..
eee ove pijacarske su ok, samo kad ih zalijepim na obicna bijela stakla izgleda ko smedje, ja dont lajk to..
ima li igdje kupiti kakve folije crne, al da vuce malo na zeleno, da bude efekat ko kad crne folije zalijepis na zelena stakla, kontas? :D
Lumar ne dolazi u obzir, skupo je to, a svejedno ce me murija zezat..

Foliatec, kakve su one, gdje ima njih kupiti, cijena?

I da, inace, hoce li to stojati na siroku uopste?
ev slika..
2hz3aqh.jpg

Član
RE: Pitanje u vezi folija..

ma on takav prelijep , da mu stavis ljubicaste folije dobro bi izgledale al tek crne
ev ja sam ti u ps u nabrzinu zatamnio....prelijepo izgleda ;)

LSD

Član

eh da bi da se postigne ovakav efekat folijama koje nisu Lumar..ako neko zna kako neka pishe...koja marka koji postotak i gdje kupiti...

Početnik

e hvala OG1, shminka je zatamnjen... a felge ko da si mene pitao, ev taman poliram jedne 15-ke za njega, samo ne znam hocu li krakove u crno ili ce biti srebrni, vidjecemo..
Dakle, odluceno, zatamnit cu ga pa nek gori sve...al koje folije? :icon_question:

Član

krakovi srebreni puno ljepse izgleda a i felge do izrazaja dodzu :)
a sto se tice folija pa ako imas para lumar :D zna se ako ne pijaca majka :icon_biggrin:

Početnik

puno mi je dat pare za Lumar kad cu svejedno placat kazne i za jedne i za druge..da bar lumar ima atest, da to sve bude legala, onda nije nimalo skupo..a ovako, neke jeftinije, i mjesecno bar jedna kazna od 40, i mjera :D

Član

Oggy je napisao(la):
puno mi je dat pare za Lumar kad cu svejedno placat kazne i za jedne i za druge..da bar lumar ima atest, da to sve bude legala, onda nije nimalo skupo..a ovako, neke jeftinije, i mjesecno bar jedna kazna od 40, i mjera :D

haha to se vec pripremio ojj :D
a ja sam "cuo" da ima da se izvadi neki atest za folije na tehnickom , a kako i sta to nezz i jel tacno il nije nezz :D
A ti onda uzmi na pijaci polijepi i et ;)

Član

nemoj stavljat preko rubova nista,ovako je predobar,,,a sto se folija tice,ja ne znam sto mene ne kaznjavaju,prelazio granice,hrvatsku,srpsku,,po BiH vozim,nikad nista,ni rijeci jedne:):)

Početnik

ma nema atesta na nesto sto krsi zakon, nema se tu sta raspravljat...ima kod nas u Kaknju jedan zaj*an policajac, Sestin, njemu cu morat placat u kaknju...za dalje, ne znam, vidjecemo, al nema veze, nije to puno, cejf je cejf.. :cool:

Član

Atesta nema, stoga ako neces llumar pijaca majka :) a ne znam otkud to da smedje izadje ako uzmes crnu foliju..triza ih je bruka polijepio ukljucujuci i svog fijata i crno je ko mrak :icon_biggrin:

Član

dobro ti covjek kaze,ako neces sve nemoj nista,,izgledat ce ti auto kao k**va ako budes samo dio zatamnio,,,:):):),,,ovaj tvoj scciroco izgleda prelijepo,,ova boja jednostavno place za folijama

Početnik

necu, samo cijelo auto, osim prednje sajbe, valjda :D

nodiash je napisao(la):
Atesta nema, stoga ako neces llumar pijaca majka :) a ne znam otkud to da smedje izadje ako uzmes crnu foliju..triza ih je bruka polijepio ukljucujuci i svog fijata i crno je ko mrak :icon_biggrin:

jest crno ko mrak kad zalijepis foliju 70-80% tamnu...al ja mislio svjetlije malo.. ono vidis mi sjenu, vidis da me ima u autu, al ne vidis da ti pokazujem srednji prst :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.