light black folije

light black folije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
imas na pijaci ali nekad ima nekad nema a imas momak u slavinovicima preko mosta kod policije kad predjes i krenes tamo prema dzamiji tu ima momak auto djelove prodaje u kuci i ima extra folije

Član
mozda ima u Mercatoru ona trgovine za autodijelove, dole odma na ulazu s garaze... mercator hyper-market...

Član
u Mercatoru imaju samo jednu vrstu folije, nije losa, cvrsta .. al je rolna 19KM (zatamnjeni njom oni dzipovi policije - idu na plavo folije)
a na pijaci ima toga u kutijama :D samo dobro pogledaj koja je nijansa, inace jedno pise drugo dobijes ;)

Administrator
kao sto rece kavaz ima u mercatoru ali vuku na plavo... ali kad na cajapi ako bi tamo uzimao otvori kutiju i vidi kakva je folija, da neces dobiti onu ljubicastu, seljacku... radije nek vuce malo na zeleno nego ljubicasto ;);)

ma kupovao sam na pijaci ali su krsh,jbg prosli put na golfu sam naletio na Foliatec(rodjak mi kupio)sada bi nestomalo svjetlije...

hvala ;)
moze lock

Član
Otidji do trizexa nek ti odradi, nabavit ce ti on foliju a extra bude za amlo para :)

Ako hoces bas kvalitet onda nadji onog Zokia sto je radio prije u nipexu on profesionalno radi folije lumar al je jeftinije neg po sarajevu ovi sto rade , u lipnici ja mislim da on bi :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.