Lexmark printer ne frcera

Lexmark printer ne frcera

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
imam novi problem opet....imam printer lexmark x2550 ... nedavno sam ga kupio ...i printo sve prefektno ..i potrosili mi se tinta(catrigde) ... i odnesem ja da mi lik napuni ...i uradi on to..i pocnem ja printat ...sad printer nemoze da prepozna da je pun catrigdje.. pa izbacuje da je prazan...pa onda oce da printam testnu str..i ja to pogasim i on je printo...medjutim sad nece...pise da moram nadopuniti crni catridge ..i kliknem cancel i nece da nastavi printanje...kako cu to da rjesim

Administrator
Taaky je napisao(la):
imam novi problem opet....imam printer lexmark x2550 ... nedavno sam ga kupio ...i printo sve prefektno ..i potrosili mi se tinta(catrigde) ... i odnesem ja da mi lik napuni ...i uradi on to..i pocnem ja printat ...sad printer nemoze da prepozna da je pun catrigdje.. pa izbacuje da je prazan...pa onda oce da printam testnu str..i ja to pogasim i on je printo...medjutim sad nece...pise da moram nadopuniti crni catridge ..i kliknem cancel i nece da nastavi printanje...kako cu to da rjesim

pa vidi da zamijenis sa originalnim tonerima, bez punjenja. kupi nove pa probaj.... moj savijet...:icon_biggrin:

Član
a sto ne zovnes tog tipa sto ti je punio i pitas kako da rijesis problem,valjda on zna ako se s tim bavi bilo je jos slucajeva takvih

Član
tako ce i bit zvacu ga....jer drugima radi ...sto su punili kod njega...a meni nece ni u crnoj ni u color-u moram ja to rijesti poludicu

Član
Ima cip na kertridzima vjerovatno koji treba zamijeniti ili resetovati zavisno od stampaca do stampaca tako da vratis tom sto ti je punio i ako ti nije mrsko odneses i stampac i drajvere pa nek se on muci, a ako neces da se zaj..... i da imas dobre boje i da ne zaje... stampac onda kupuj nove ili nove stampace stalno a stare prodaji bez boja za kojih 20-30 markica i vidjeces da se vise tako isplati :)))

Član
maloprije sam prico s covjekom...kaze da samo treba otic u propretis od printera i da instaliras te kao" nove" catrdge ... ode da probam ako ko prije nadje gdje je nek javi ...da se ne znojim dzabe :lol::lol:

Član
Pa moze biti ali bi to trebalo samo da se pokrene i da te pita da li su to novi kad stavis nove ili cak i kad izvadis i vratis dok je upaljen stampac. Ali eto probaj sve :)
Moje iskustvo s punjenim je lose pa tebi ako odgovara ti pici tako.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.