Led?

Led?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ima li jos negdje sirom Bosne leda,u Zenici sve okovano,kisa pada i odmah smrzaje,na autoputu nisam smio preko 40 vozit...staklo zivo...ono mi se jos nije desilo...bmwovi i mecke stali,ne mogu maknut,ovi s prednjim pogonom idu 20-30,ne smije se vise...mene s dzipom pomalo nosa po cesti,sa ukljucenim 4wd pogonom :icon_rolleyes: nikad po gorem vremenu nisam vozio,ludnica bgm...vozao se citavu noc,do 10 sati je bilo ok,al onda poce smerzavat,dok sam jarane odbacio do kuce,sve smrzlo,i cesta i auta...kad sam izasao maloprije pred garazom samo prednja hauba i prozori nisu zaledili,ostalo smrzlo...:icon_question:
Boze sacuvaj,bice udesa...jos mi po belaju izgorila sijalica na desnom faru,pa s jednom vozio...ne ponovilo se...

Član
edoze je napisao(la):
ima li jos negdje sirom Bosne leda,u Zenici sve okovano,kisa pada i odmah smrzaje,na autoputu nisam smio preko 40 vozit...staklo zivo...ono mi se jos nije desilo...bmwovi i mecke stali,ne mogu maknut,ovi s prednjim pogonom idu 20-30,ne smije se vise...mene s dzipom pomalo nosa po cesti,sa ukljucenim 4wd pogonom :icon_rolleyes: nikad po gorem vremenu nisam vozio,ludnica bgm...vozao se citavu noc,do 10 sati je bilo ok,al onda poce smerzavat,dok sam jarane odbacio do kuce,sve smrzlo,i cesta i auta...kad sam izasao maloprije pred garazom samo prednja hauba i prozori nisu zaledili,ostalo smrzlo...:icon_question:
Boze sacuvaj,bice udesa...jos mi po belaju izgorila sijalica na desnom faru,pa s jednom vozio...ne ponovilo se...

I u SA isto, al evo meni se cini da hladnoca malo popusta!

Član
u travniku ista situacija.. led na cesti nemozes maketi..jedva do kuce dosao s autom.. a kad sam prije 1 i po sat stat kod ovog jednog internet kluba nisam mogao zakociti uspio tek 50-60 metara ispod.. sreca niko nije bio ispred mene.. krenes ono kocit krene nosati i polako dole i stanem..krenem u rikverc na mjestu stoji prokliziva nemozes maketi:lol: i laganoooo i dodjem do kluba i et poslije kuci sve laganini nisam ni 20km/h vozio

Član
to je izgleda svu srednju bosnu zahvatilo...tesko onom ko mora vozit negdje po ovvom vremenu:icon_rolleyes:

Član
znaci dobar sam dan odabrao da pobjegnem kuci, i pretpostavio sam ako ne pobjegnem danas, da necu danima

Član
VR6Boki je napisao(la):
Dobar si, ova ledena kisa bude vjerovatno i narednih dana.

Tako pazljivo...

Vidio prognozu za iduce dane, i rekao si sad ili nikad ;) i laganini, pustao sam sve golfove da me prestizu usput :icon_mad: sto ima blesavog naroda to je strasno, prestize me s golfom u po karaule , mene i jos 3 auta, a jedva nabire :S samo sam se lagano odvojio od grupe unazad, da ne moram gledat...

Član
Oggy je napisao(la):
i u kaknju driftamo ;)

ma u zenici ludnica,i ja sam malo na parkingu ludovao,u trecoj slajdra,ko da ima 300KS :lol: kasnije se ispaljivao po cesti,dok jos nije bilo zestoko uhvatilo,i na jednoj raskrsnici smotam lijevi,jedan krug volanom,kad se poce zanosit zadnji kraj,preeeeeeedobro(ukljucena oba diferencijala) :lol::lol: nigdje nikog u gradu,al sam opet 30 vozio...na autoputu 40...naleti sleper i baci onog leda po sajbi,niss se ne vidi bgm,prvi put da mi neko nabaci led sa ceste :icon_rolleyes: dizu nenormalno,cuje se kak zveci po autu,strah me bilo da nesto ne bude farbi...malo sam gledao,cini mi se da nije nista...

Član
Faya_M5 je napisao(la):
trizex je napisao(la):
samo sam se lagano odvojio od grupe unazad, da ne moram gledat...

haha...najjace :) ja bi vala osto, da ga gledam kako gine :D

neka hvala, vozao sam se kao baja danas, samo sam htio do kuce doci, ostalo me zaboli. U jednoj krivini , ma miiiiiiiiiinimalno poledice, smijesno, ja idem 40, poce me guzica prestizat, osjecaj u Cromi je kao da mi brod klizi a ne auto, a ja laganini usporim, ajte vi fino svi okolo kome se zuri. Na vrh karaule stao, propustio 4-5 auta iza mene sto su bili, i 20-30 nizbrdo langzam. I onda ih sve nasnjirao do stupara :icon_twisted::icon_twisted:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.