tvrdoglavi Član 26.08.2009 #3 Little Dragon je napisao(la): sta je ovo ebote :icon_question: Kliknite za proširenje... led dioda samo drugacija izvedba od one standardne ima recimo i ovakva
Little Dragon je napisao(la): sta je ovo ebote :icon_question: Kliknite za proširenje... led dioda samo drugacija izvedba od one standardne ima recimo i ovakva
Taaky Član 26.08.2009 #4 drug i ja trazim ove prve..mada mislim da ih necemo ni nac..vidio sam na jednom forumu u srbiji ...1km kom.. i bas dobro svjetle..
drug i ja trazim ove prve..mada mislim da ih necemo ni nac..vidio sam na jednom forumu u srbiji ...1km kom.. i bas dobro svjetle..
Lexillium Član 26.08.2009 #5 Kad bi bila 1 KM to je džabe? Pa ove diode kreću se cijenom od 10 KM pa naviše... A one pijačarske i kineske da stavljam neću,pa makar ih nikad ne stavio..:icon_twisted:
Kad bi bila 1 KM to je džabe? Pa ove diode kreću se cijenom od 10 KM pa naviše... A one pijačarske i kineske da stavljam neću,pa makar ih nikad ne stavio..:icon_twisted: