Lanci

Lanci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
trebam li imati lance za snijeg u autu,i kad je to obavezno koji mjesec,
ja ih sad nemam a trebo bi ići negdje pa reko da me neuhvate :D
juče sam tražio kakve lance ali mi skupi trebaju mi bilo kakvi ionako zimi neću vozati auto

Eko

Član
od 15-og ovog mjeseca ces ih morati imati ( koliko ja znam, ako grijesim ispravice netko nadam se )

:cool:

Član
ako je od 15og onda ih neću još uzimati ;)
a imo sam ih ali imamo 2 auta pa sam ih stavio u drugo a ono sad nije u bih :D

IGY

Član
od 15 tog moras imati lance i zimske gume na pogonskim tockovima sa sarom minimalno 5 mm

Član
onda je dobro :cool:
a sve gume na autu su zimske neznam kolka je šara prednje su uzete prošle godine,moraću i šaru izmjeriti,al me slabo i ustavlja policija samo jednom dosad a ima godinu i po kako vozim :D

Ma ako neces vozati auto nadji samo kakvu kutiju od lanaca i kakvog starog lanca od psa i dobro ih smrsi....Kad te zaustave i vide lance pitat ce: "Ko ovo moze razmrsiti?" Ti samo reci moj pas:lol: Od 15.11 je obaveza...

Član
roki_actros je napisao(la):
Ma ako neces vozati auto nadji samo kakvu kutiju od lanaca i kakvog starog lanca od psa i dobro ih smrsi....Kad te zaustave i vide lance pitat ce: "Ko ovo moze razmrsiti?" Ti samo reci moj pas:lol: Od 15.11 je obaveza...

:lol:
i mogu strpati u kutiju 10 maraka i neće me ništa pitati :lol:

Trozic je napisao(la):
roki_actros je napisao(la):

:lol:
i mogu strpati u kutiju 10 maraka i neće me ništa pitati :lol:

Ma ne ozbiljno ti kazem pali fazon;):lol::cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.