Laktasi-Banjaluka-Prijedor-Novi grad-Bosanska krupa!

Laktasi-Banjaluka-Prijedor-Novi grad-Bosanska krupa!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Evo krecem za koji sat na iznenadni put, pa ako kome sta treba da potjeram, javite se obavezno! 065/592-075 Ognjen. Nikakav problem mi nije da se svrati i ucinim bilo kome, ali u roku od 1-2 h mi se javite.

A jbg evo procitao sam tvoju poruku..Nezna onaj momak izgleda ni sta hoce..I pitanje je ima li on ono ikako...Al ajd vidjecemo, sta ce biti, kaze da je zvao brzu postu..Pa cemo da vidimo kako i sta... Jbg..

Član
Evo, narode, stigao sam maloprije nazad u Laktase. Milina se provozati malo duze. Steta sto niko nije zvao da ucinim i pravo mi zao zbog black_devil-a. Htio sam momku uciniti i povesti volan iz Celinca za Kladusu, ali momak sto prodaje nije neki covjek, pa, jbg,... A sto mi se bar ti ne javi na mob, 2 poruke sam ti poslao. Bar fuka da popijemo.

OggyBoy je napisao(la):
Evo, narode, stigao sam maloprije nazad u Laktase. Milina se provozati malo duze. Steta sto niko nije zvao da ucinim i pravo mi zao zbog black_devil-a. Htio sam momku uciniti i povesti volan iz Celinca za Kladusu, ali momak sto prodaje nije neki covjek, pa, jbg,... A sto mi se bar ti ne javi na mob, 2 poruke sam ti poslao. Bar fuka da popijemo.

E kad si slao poruke? Ja sam radio :)
A i nije mi bas blizo krupa imam voznje 1h najmanje :)

Član
black_devil je napisao(la):
OggyBoy je napisao(la):

E kad si slao poruke? Ja sam radio :)
A i nije mi bas blizo krupa imam voznje 1h najmanje :)

Pa mislio sam na skretanju da se nadjemo. Pa sta je problem, jbg? Ja sam dzaba otisao ono vece za Banjaluku po volan i onaj tvoj me ispali. Javi kad ti stigne volance, da vidimo jel' vrijedno tol'ke muke.;)

Pa da do skretanja imam toliko..
A vjeruj mi drug volio bi i ja znati sta se desava...
Neznam sam, zaj*ava me momak..Al ako nastavi ovako i kad mi posalje volan,mogao bi mu vratiti to i nek placa postarine..Ako me razljutii...Jbt kaze ajd nek dode u B.Luku,i ti dva put ides a on nista..Da si dosao u Celinac rekao bi sigurno nisam kod kuce..I pitanje ima li ikako taj volan..Kaze da studira tamo ovamoo, a brzu postu nemooze nikako da skonta...Boji see,tamo ovamoo..Katastrofa,covjek bas tvrd..

Član
black_devil je napisao(la):
Pa da do skretanja imam toliko..
A vjeruj mi drug volio bi i ja znati sta se desava...
Neznam sam, zaj*ava me momak..Al ako nastavi ovako i kad mi posalje volan,mogao bi mu vratiti to i nek placa postarine..Ako me razljutii...Jbt kaze ajd nek dode u B.Luku,i ti dva put ides a on nista..Da si dosao u Celinac rekao bi sigurno nisam kod kuce..I pitanje ima li ikako taj volan..Kaze da studira tamo ovamoo, a brzu postu nemooze nikako da skonta...Boji see,tamo ovamoo..Katastrofa,covjek bas tvrd..

Ja znam dosta raj iz Celinca, posto sam i ja odatle ko je taj da ti odmah kazem sta i kako... Ako znam da je neki kreten da odmah znas na cemu si...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.