OggyBoy je napisao(la):Evo, narode, stigao sam maloprije nazad u Laktase. Milina se provozati malo duze. Steta sto niko nije zvao da ucinim i pravo mi zao zbog black_devil-a. Htio sam momku uciniti i povesti volan iz Celinca za Kladusu, ali momak sto prodaje nije neki covjek, pa, jbg,... A sto mi se bar ti ne javi na mob, 2 poruke sam ti poslao. Bar fuka da popijemo.
black_devil je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Evo, narode, stigao sam maloprije nazad u Laktase. Milina se provozati malo duze. Steta sto niko nije zvao da ucinim i pravo mi zao zbog black_devil-a. Htio sam momku uciniti i povesti volan iz Celinca za Kladusu, ali momak sto prodaje nije neki covjek, pa, jbg,... A sto mi se bar ti ne javi na mob, 2 poruke sam ti poslao. Bar fuka da popijemo.
E kad si slao poruke? Ja sam radio
A i nije mi bas blizo krupa imam voznje 1h najmanje
black_devil je napisao(la):Pa da do skretanja imam toliko..
A vjeruj mi drug volio bi i ja znati sta se desava...
Neznam sam, zaj*ava me momak..Al ako nastavi ovako i kad mi posalje volan,mogao bi mu vratiti to i nek placa postarine..Ako me razljutii...Jbt kaze ajd nek dode u B.Luku,i ti dva put ides a on nista..Da si dosao u Celinac rekao bi sigurno nisam kod kuce..I pitanje ima li ikako taj volan..Kaze da studira tamo ovamoo, a brzu postu nemooze nikako da skonta...Boji see,tamo ovamoo..Katastrofa,covjek bas tvrd..