BHT Ovisnik
ovako u dilemi sam,naime jettu planiram prodavati do godine oko 5-og mjeseca jer cu do tada skupiti novca za drugi auto,uzimam bmw e34 ako sta drugo ne uleti s klimom,jetta mi je prvo vlastito auto,svasta sam radio po njoj,al odustao,samo muzika je ostala i opruge,lak mi je u prilicno losijem stanju,hauba i gepekt malo matirali iako sam ih vec bio polirao i imam sa lijeve i pogotovo s desne strane izgrebano ekserom komplet,to je jos dok je bilo u kume,odnosno bivse vlasnice auto,zena udovica,oboljela od raka,nikom nije se mogla zamjeriti (neki ljubomorni psihopati),a limarija je u ODLICNOM stanju,lakirati je mogu bez komore u covjeka za 600km odprilike,a volio bih je lakirati jer volim cisto auto uvijek,a kad je cista to mi bode oci,duboko je za premazati onim korektorom,al nije lim ostecen,zatim ima ispod zadnje stopke valjda nije dobro zasticeno pa ispucalo,i desna obrva malo ispucao lak,te sam ja zagrebao malo vrata pri dnu,al nigdje limarija nije nastradala,auto nikada nije udarano,a mehanika je odlicna,samo je to mana (barem meni) :icon_biggrin:
sad se pitam... isplati li se lakirati auto ako cu ga do godine prodavati,to ce mi se svakako isplatiti nekim dijelom,mislim kada se vidi da je bas u odlicnom stanju,al koliko isplatiljivo mi je to,lakiranj je kao sto sam naveo 600km :icon_biggrin:
puno se napisah,al eto ja to detaljno,a sutra slike pa da prosidite
sad se pitam... isplati li se lakirati auto ako cu ga do godine prodavati,to ce mi se svakako isplatiti nekim dijelom,mislim kada se vidi da je bas u odlicnom stanju,al koliko isplatiljivo mi je to,lakiranj je kao sto sam naveo 600km :icon_biggrin:
puno se napisah,al eto ja to detaljno,a sutra slike pa da prosidite