lakiranje kocionih klijesta...

lakiranje kocionih klijesta...

gox

Član
pozz htio bi da frefarbam kociona klijesta skinuo sam ih sa auta pa me sad zanima koja boja ide dali moze obicnom bojom cuo sam da mogu i neke naljepnice na njih e sad dali je neko to vec radio moze li mi neko objasniti postupak HVALA POZZ

Član
uzmi boju koju zelis i mislim da se jos na to doda malo hartera(valjda se tako zove)...tj.pomjesa se malo,ne mogu ti 100 posto reci al mislim da pomaze protiv temperature vece i ostalih sranja...
sto se tice postupka..sam pripremis(ocistis) i sam preko s cetkom i cipaj:)

Član
Moze ba i obicni auto lak ne mora biti termo otporan ;)

Kod mene drzi vise od godine a obicni sprej,ocistis dobro klijesta smirglom pa nitro razredjivacom ako ne mozes skinut svu hrdju rucno kupis antirost kiselinu protih hrdje pa onda osnovnu boju za metal i preko lak il sprej;)

kad se osusi mozes naljepnicu pa opet 2-3 sloja bezbojnog laka :icon_smile:

evo kako to kod mene izgleda :D

Uploaded with ImageShack.us

BHT Ovisnik
ja isto sebi ima skoro 2 godine farbao kljesta,sve fino ocetkao,osmirglao,presao obicnim crvenim sprejom,kad se osusilo bezbojnim lakom bacio neka 2 sloja i evo i sada drzi,a redovno perem auto vapom (1-2x tjedno) i ne guli se;)

gox

Član
extra evo sad bas gledam super ti je ispalo a ta naljepnica jel klasicnu naljepnicu napravim zalijepim je i bezbojnim lakom predzem preko nje ;);)

Član
Ma ja kod firmopica uradis na folij sta hoces nek ti ispise i nalijepis dal naziv marke auta neki brand kocnica il nes po vlastitoj zelji :D preko bezbojni lak i bude ko orginalno :cool:

Član
Da ne otvaram bezee temu,znali netko gdje se moze uraditi plastifikacija kocionih kljesta :icon_question: