Lajsne..GOLF 4

Lajsne..GOLF 4

Član
Vozdra...Imam u planu da farbam lajsne na vratima i karambolkama u boju auta (crne lajsne,bijel auto :D) medjutim covjek mi kaze da je to belaj raditi kako treba neka ljepila koristiti ha hu i da mi ne garantuje da mi se nece skinuti pod jacim pritiskom vode,dok mi drugi majstor kaze da to nije problem.Vase misljenje savjet,iskustvo bilo sta sto moze pomoci da ovo ispadne kako treba ...Unaprijed hvala :icon_smile:

Član
prvi je dundjer, drugi je u pravu, ali uslovno, ukoliko ti i on ne isfuseri... :D

kada bi svi slusali majstore, vozili bismo svi dvice dizele.

Član
Prvi trazi 100 KM po lajsni xD (inace tu se farbaju auta od kasko osiguranja,kod WISA centra)drugi mi je komsija :D

Član
Prvi trazi 100 KM po lajsni xD (inace tu se farbaju auta od kasko osiguranja,kod WISA centra)drugi mi je komsija :D

Član
dzuba je napisao(la):

:lol::lol: cuj po lajsni :lol::lol: njemu je mrsko to raditi pa ti bubno cijenu.. ne bi trebalo da predje 150 sve lajsne ;)

Član
Puno je i 150. Lajsne je lako radit jer nema udibljenja krivinia i slično. I lako se skroz daju ofarbat. Pogledaj u moj garaži kako sam ja svoje ofarbo. Niti se gule niti išta.

Član
ja sam naveo kao najskuplje da ga moze izaci a vala posto je bijela boja ja bi to sve sam poskidao i sam uradio ha yaa :icon_smile:

drug javi se na pm , sta te zanima odgovoricu ti, da ne pisem sad referate u temi,
nije to mudro slovo :lol:pozz

Franki je napisao(la):
Puno je i 150. Lajsne je lako radit jer nema udibljenja krivinia i slično. I lako se skroz daju ofarbat. Pogledaj u moj garaži kako sam ja svoje ofarbo. Niti se gule niti išta.

vidi nije isti fazon lajsni kod mk3 i mk4 kod tebe se lagano skinu na zabice i vrate, kod cetvorke su lijepljene pa je malo opipljivije za rad, moraju se lagano silkom skinuti i zalijepiti kvalitetnom trakom da drze, tj da ne mrdaju nigdje.

Član
Ma sve se to da lagano, netreba ništa silovat i odvaljivat.
Eto ti govoris da su ljepljene to nisam znao i ne znam kako ce da ih skine, ali samo farbanje i priprema nije uopce strasno.
Kad sam ja kod sebe totalni laik oko farbanja sredio onda moze svak. :D