Laguna 2.2 Dci

Laguna 2.2 Dci

Početnik
Evo sad me stari zvao nasao je Lagunu 2003g za male pare i pricao sa covjekom kaze auto upali radi sve normalno ali nesto lupa u motoru,sad ja neznam ni kakav je zvuk ni nista i znam da je pitanje malo poglupo da niko nemoze ovako znat,i ja imam neka nagadjanja i predpostavke,ali mozda neko zna koje imaju mane ili da se nekome takvo nesto slicno desilo neka slaba tacka itd

Član
Lija je napisao(la):
Evo sad me stari zvao nasao je Lagunu 2003g za male pare i pricao sa covjekom kaze auto upali radi sve normalno ali nesto lupa u motoru,sad ja neznam ni kakav je zvuk ni nista i znam da je pitanje malo poglupo da niko nemoze ovako znat,i ja imam neka nagadjanja i predpostavke,ali mozda neko zna koje imaju mane ili da se nekome takvo nesto slicno desilo neka slaba tacka itd

a neznam ti brate ja kod renola jedino u benzin vjerujem, nije se niko usrećio s tim lagunama

Početnik
ma nebi ovo bilo dugo kod mene ja to kontam uzet sredit to sto nevalja i prodat jer cjene u Slo su im najmanje 3500eura a ja ovu mogu dobit pa ajmo rec za pola para i manje:icon_biggrin: na ovom vaktu 1000e nije malo zaradit

Član
Lija je napisao(la):
ma nebi ovo bilo dugo kod mene ja to kontam uzet sredit to sto nevalja i prodat jer cjene u Slo su im najmanje 3500eura a ja ovu mogu dobit pa ajmo rec za pola para i manje:icon_biggrin: na ovom vaktu 1000e nije malo zaradit

e to je sasvim druga priča a za kvar ti neznam nazovi renolov servis i udari im fintu, kaži imam lagunu 2.2 i lupka mi nešto u motoru jeli vam se tko žalio na sličan kvar dali zanate o čem se radi... nekad znaju reć odma ma to ti je to i to samo dovezi auto ;)

MTR

Član
otisle ti dizne , ili je jedna od njih spalila celo klipa pa sad jos vise dere , to je 100 % , inace standard na 2,2 , vadi ga napolje i remont svega

Početnik
ja sam kontao da su prolupali lezajevi ili tako nesto,ali nista jos neznam nisam cuo kako auto radi,samo su mi rekli da lupa u motoru...U najgorem slucaju,znas li mozda cjene Dizni,klipova,lezajeva i karika,to je ono najskuplje