Kurs njemackog jezika TZ???

Kurs njemackog jezika TZ???

Član
ljudi jes malo kasno ali eto da se obrazujem sa jos jednim jezikom... gdje ima kurs njemackog jezika u tz...nije bitno koliko je para bitno je koliko ce me nauciti...

hvala unaprijed...:D :icon_smile::icon_smile:

Administrator
http://www.laprimera.ba/

skola stranih jezika astra.... ako se jos cega sjetim javim ti....
a ti se raspitaj za ovo ;)

Član
ak mislish studirati vani,nadji dobar kurs,a ne znam da li se jos moze polagati njemacki na goethovom institutu u sarajevu,ta diploma je priznata i u austriji kad se studira,bar bila prije

Član
imas u simin hanu ona narandzasta kuca, odma posle skretanja prema kalesiji ..
ne znam kako se zove sad da me ubijes, al je skroz jeftino, nesto humanitarnog karaktera, pa za pocetak mislim da nije lose ;)

Član
ne mislim studirati vani ali mi treba dobar kurs jer imam zelju da pored engleskog kojeg perfektno pricam znam jos jedan jezik....:D

ˇ@kavaz isla mi je rodica u agoru u simin hanu i kaze da je skroz bezveze...:D :D

Član
Ja znam da ima škola stranih jezika Svjetionik, na Zlokovcu gore, iza onih zgrada u crvenoj fasadnoj cigli, imaju tih nekih milion certifikata, zavisi za šta ti sve treba jezik, to znam za engleski, e da li ima i njemački jezik da drže kurseve to ti ne bi znao reći, ali to je sigurno najkvalitetnija škola stranih jezika kod nas, jer tamo idu oni koji žele da studiraju vani pa kad polože taj neki zadnji stepen dobijaju certifikat sa kojim ne moraju da polažu jezik kad odu vani da studiraju...nadam se da sam bar nešto pomogao

Član
Death_beat je napisao(la):
mislim da je u Svjetioniku samo engleski jezik ;) a da su najbolji, to stoji!
i ja znam za engleski, ne znam za ostale, to sam i napisao...najbolje je nek provjeri, ako ima super, bolje neće nigdje naučit;)

GOLF TZ je napisao(la):
ne mislim studirati vani ali mi treba dobar kurs jer imam zelju da pored engleskog kojeg perfektno pricam znam jos jedan jezik....:D

ˇ@kavaz isla mi je rodica u agoru u simin hanu i kaze da je skroz bezveze...:D :D

Vjeruj da ni Amerikanci ne pricaju perfektno engleski, a kamoli mi, i ja sam to isto mislio dok nisam vidio sta znaci engleski, a vjeruj da baratam s njim 15 godina ;)

Moja preporuka ti je da krenes sam uciti, gledaj malo TV na njemackom i ostale emisije, neces vjerovati koliko je slicno, a nije ni tesko za skontati, ne bacaj pare dzaba na kurseve ;)

Preporucujem i ovo, registruj se, stranica je odlicna i interaktivna, mozes pomagati drugima , mogu i drugi tebi kojima je njemacki prvi jezik itd...

http://www.livemocha.com/

Član
technoGeek je napisao(la):
GOLF TZ je napisao(la):

Vjeruj da ni Amerikanci ne pricaju perfektno engleski, a kamoli mi, i ja sam to isto mislio dok nisam vidio sta znaci engleski, a vjeruj da baratam s njim 15 godina ;)

Moja preporuka ti je da krenes sam uciti, gledaj malo TV na njemackom i ostale emisije, neces vjerovati koliko je slicno, a nije ni tesko za skontati, ne bacaj pare dzaba na kurseve ;)
Preporucujem i ovo, registruj se, stranica je odlicna i interaktivna, mozes pomagati drugima , mogu i drugi tebi kojima je njemacki prvi jezik itd...

http://www.livemocha.com/

treba mi brzo to da naucim....a ovo za engleski znas na sto sam mislio (bio sam i u americi i normalno sam pricao s njima i mnogi su mi rekli da imam nevjerovatno dobar akcenat i da nisu mogli raspoznati da ne zivim tamo zato sam i napisao perfektno)... imam zelju da to naucim a nemam vremena za zajebancije sa tv-om... znam da je to najbolji nacin jer sam tako naucio engleski ali veoma sporo se uci...:D

ostalim takodjer hvala....:D