hafaR_ABF Član 22.03.2012 #1 ako ima kod ispravan mjenjac za abf-a nek se javi hitno mi je gorrriiiiiiiii
sUx Član 22.03.2012 #2 hafaR_ABF je napisao(la): ako ima kod ispravan mjenjac za abf-a nek se javi hitno mi je gorrriiiiiiiii Kliknite za proširenje... ima mi drug mjenjac , bio na golf 3 gti 16v abf trazi 250 km ako ti sta moze pomoci evo ti njegov br 061 137 945
hafaR_ABF je napisao(la): ako ima kod ispravan mjenjac za abf-a nek se javi hitno mi je gorrriiiiiiiii Kliknite za proširenje... ima mi drug mjenjac , bio na golf 3 gti 16v abf trazi 250 km ako ti sta moze pomoci evo ti njegov br 061 137 945
hafaR_ABF Član 22.03.2012 #3 sUx je napisao(la): hafaR_ABF je napisao(la): ako ima kod ispravan mjenjac za abf-a nek se javi hitno mi je gorrriiiiiiiii Kliknite za proširenje... ima mi drug mjenjac , bio na golf 3 gti 16v abf trazi 250 km ako ti sta moze pomoci evo ti njegov br 061 137 945 Kliknite za proširenje... znas li mozda jel kakav je mjenjac jel izjeban il je dobar ocuvan a bgm tesko da ce se nac od abf mjenjac da je ocuvan
sUx je napisao(la): hafaR_ABF je napisao(la): ako ima kod ispravan mjenjac za abf-a nek se javi hitno mi je gorrriiiiiiiii Kliknite za proširenje... ima mi drug mjenjac , bio na golf 3 gti 16v abf trazi 250 km ako ti sta moze pomoci evo ti njegov br 061 137 945 Kliknite za proširenje... znas li mozda jel kakav je mjenjac jel izjeban il je dobar ocuvan a bgm tesko da ce se nac od abf mjenjac da je ocuvan