ArminM Član 14.11.2010 #2 300km,ja par puta na pik-u naletio. Imao je to i neko sa foruma, Liga cini mi se eto ako je od pomoci
300km,ja par puta na pik-u naletio. Imao je to i neko sa foruma, Liga cini mi se eto ako je od pomoci
gox Član 14.11.2010 #3 hvala vidio sam te na piku jel prodo liga da neznas koliko su kod njega kostali
ArminM Član 14.11.2010 #4 GOX01 je napisao(la): hvala vidio sam te na piku jel prodo liga da neznas koliko su kod njega kostali Kliknite za proširenje... kad sam ja sebi ugradjivao raspitivao sam se,tada sam se cuo sa ligom,i on je rekao 300km,novi projektori.
GOX01 je napisao(la): hvala vidio sam te na piku jel prodo liga da neznas koliko su kod njega kostali Kliknite za proširenje... kad sam ja sebi ugradjivao raspitivao sam se,tada sam se cuo sa ligom,i on je rekao 300km,novi projektori.
Z zen_3dom Član 14.11.2010 #5 liga prodaje, ima stalno ja mislim da ti moze nabaviti,,,, ili na ebay naruci,,,
Oggy Početnik 14.11.2010 #6 GOX01 je napisao(la): hvala vidio sam te na piku jel prodo liga da neznas koliko su kod njega kostali Kliknite za proširenje... cuj se sa Ligom, ima on to skoro stalno na stanju, moze ti i ugraditi iste.. 061-366-250
GOX01 je napisao(la): hvala vidio sam te na piku jel prodo liga da neznas koliko su kod njega kostali Kliknite za proširenje... cuj se sa Ligom, ima on to skoro stalno na stanju, moze ti i ugraditi iste.. 061-366-250
ArminM Član 14.11.2010 #8 ja sam mislio da sam ja vec napisao,izgleda da sam se preracunao. Eto sada broj telefona imas,a Liga je iz Sarajeva
ja sam mislio da sam ja vec napisao,izgleda da sam se preracunao. Eto sada broj telefona imas,a Liga je iz Sarajeva
Oggy Početnik 14.11.2010 #9 GOX01 je napisao(la): ok hvala odakle je liga Kliknite za proširenje... Sarajevo...ide dostava sirom BiH, lako ces se sa njim dogovorit
GOX01 je napisao(la): ok hvala odakle je liga Kliknite za proširenje... Sarajevo...ide dostava sirom BiH, lako ces se sa njim dogovorit