Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ako moze pomoc, trebao bi kupiti spaner mikro-remena za forda, pa ako zna neko da preporuci neku povoljnu radnju u SA..i koju marku gledati,mislio sam SKF, posto mi oni djeluju najkvalitetniji,ali svaka preporuka dobro dodje
nemam pojma rekli su mi u ovlastenom da se cuje kad sam kupovao auto, i da to treba sto prije promjeniti, pa cu ici u pon kod mehanicara, pa reko da vidim gdje kupiti ako bude trebalo :icon_question:
kaze mi da mi je napukao mikro spaner valjda..i da bi trebalo i ostalo remenje promijeniti, da set sa zubcastim i mikro i rukama izadje oko 400KM...jel to OK cijena?? i zna li neko sta dodje sve u "setu zubcastog"(dodje li spaner mikroremena?) kad se kupuje u auto dijelovima, npr.SKF set :icon_question: :icon_question:
Set od zupcastog ti je spaner i zupcasti remen,
A to od spanera je spaner mikro remena remenica i remen.
Mislim da si to dvoje pomjeso. Spaner mikro remena ide preko preko remena na altenator i to. Mada ni ja ne znam :lol:
A to za 400 km nije valjda puno u kompletu. Znaci spaner mikro remena i remen + ruke
ja koliko znam mikro remem pokrece servo,vodenu pumpu i alternator...(nek me ispravi neko ako grijesim) mene samo zanima jel sve dodje u tom setu zubcastog, ili se kupuje posebno,tj jel ukljucen i mikro u taj set :icon_question:
Ako ti nije samo remenica otisla onda moras sve promjenit, tj remen pozeljno da si miran. Znaci spaner i remen. To ti je to u kompletu
Samo sto ti zupcasti nema veze sa tim
znam ja to drug..ali moram mjenjati i zubcasti.. i ovaj mehanicar mi kaze da dolazi sve skupa kad se kupuje zubcasti..pa to hocu da provjerim, ako je kupovao neko pa da mi kaze sta sve dolazi u onom tkz setu zubcastog...