Rijetko se javljam na bilo kakve forume i ne znam jesam li temu utrefio, ako nisam duboko se izvinjavam
. Naime skupio sam nekih parica i htio bi uzeti kakvu spaćnu mašinu, dobru a jeftinu hehe. Lista mi je se svela na peticu gti i e46 330i, od e46 lagano odustajem, slabo ih ima a i petica mi je više zapela za oko.
Šta gledati pri kupovini, inače prvi mi je auto, nisam imao iskustva sa kupovina auta prije, da li bježati od velike kilometraže (250+ hiljada) i koliko mogu ti motori preći. Gledao sam po netu ima ih i sa 350-400k, i da li uošte znači šta kilometraža ako je ured održavan.
I ima li kakav vlasnik da napiše kako ide hehe.
. Naime skupio sam nekih parica i htio bi uzeti kakvu spaćnu mašinu, dobru a jeftinu hehe. Lista mi je se svela na peticu gti i e46 330i, od e46 lagano odustajem, slabo ih ima a i petica mi je više zapela za oko.Šta gledati pri kupovini, inače prvi mi je auto, nisam imao iskustva sa kupovina auta prije, da li bježati od velike kilometraže (250+ hiljada) i koliko mogu ti motori preći. Gledao sam po netu ima ih i sa 350-400k, i da li uošte znači šta kilometraža ako je ured održavan.
I ima li kakav vlasnik da napiše kako ide hehe.