erol_brcak je napisao(la):Pa probaj u Mobil Mediji,oni su koliko ja znam poceli nabavljati Nikone.Vjerujem da na stanju nemaju D90 (obicno imaju D40 i D60),ali probaj naruciti preko njih.
Nexus je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):Pa probaj u Mobil Mediji,oni su koliko ja znam poceli nabavljati Nikone.Vjerujem da na stanju nemaju D90 (obicno imaju D40 i D60),ali probaj naruciti preko njih.
a na kojoj lokaciji je sada mobilmedia u tz jer je u tusu vise nema?
Nexus je napisao(la):i ja laptop narucio,i prije par dana otiso dole da vidim jel stiglo kad ono nema mobilmedie
SamiRX-8 je napisao(la):Nexus je napisao(la):i ja laptop narucio,i prije par dana otiso dole da vidim jel stiglo kad ono nema mobilmedie
Gdje ces tu laptop narucivati , uglavnom mislim da NTCHS moze naruciti svaki model... trebali bi, ili Foto Zunic, sve u Mercatoru.
Nexus je napisao(la):SamiRX-8 je napisao(la):Nexus je napisao(la):i ja laptop narucio,i prije par dana otiso dole da vidim jel stiglo kad ono nema mobilmedie
Gdje ces tu laptop narucivati , uglavnom mislim da NTCHS moze naruciti svaki model... trebali bi, ili Foto Zunic, sve u Mercatoru.
ma jbg dobro je da nisam platio
lov2xlr8 je napisao(la):u at i u de ima se kupiti