kupovina foto aparata u BiH

kupovina foto aparata u BiH

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
znate li gdje mogu (direkt ili online) u BiH naci Nikon D90 Fatbox?

d90-fatbox.jpg

molim za neke adrese i brojeve telefona

Pa probaj u Mobil Mediji,oni su koliko ja znam poceli nabavljati Nikone.Vjerujem da na stanju nemaju D90 (obicno imaju D40 i D60),ali probaj naruciti preko njih.;)

Legend
erol_brcak je napisao(la):
Pa probaj u Mobil Mediji,oni su koliko ja znam poceli nabavljati Nikone.Vjerujem da na stanju nemaju D90 (obicno imaju D40 i D60),ali probaj naruciti preko njih.;)

a na kojoj lokaciji je sada mobilmedia u tz jer je u tusu vise nema?

Član
Nexus je napisao(la):
erol_brcak je napisao(la):

a na kojoj lokaciji je sada mobilmedia u tz jer je u tusu vise nema?

to je i moje pitanje, upravo sam bila u tusu i nista

Član
propala i mobilmedia izgleda a i jesu u zadnje vrijeme slabo sta i imali
ja otiso prije mjesec i po,reko mogul se zvucnici naruciti ne moze,kako to,pa eto :icon_rolleyes:

Legend
i ja laptop narucio,i prije par dana otiso dole da vidim jel stiglo kad ono nema mobilmedie

Član
Nexus je napisao(la):
i ja laptop narucio,i prije par dana otiso dole da vidim jel stiglo kad ono nema mobilmedie

Gdje ces tu laptop narucivati :D, uglavnom mislim da NTCHS moze naruciti svaki model... trebali bi, ili Foto Zunic, sve u Mercatoru.

Legend
SamiRX-8 je napisao(la):
Nexus je napisao(la):

Gdje ces tu laptop narucivati :D, uglavnom mislim da NTCHS moze naruciti svaki model... trebali bi, ili Foto Zunic, sve u Mercatoru.

ma jbg dobro je da nisam platio:D

Član
17tog maja su u svabiji objavili glasine da D90 FATBOX treba da izadje...evo gledam po ovim americkim stranicama odakle ja inace narucujem stvari i FATBOX-a nema uopste u prodaji jos tako da ga sigurno neces naci u BiH jos duze vrijeme...tek su poceli sa prodajom D40 i D60 kako ja znam al nisam siguran...jedino ovako taj model za sad mozes naci al opet ne kod nas...

http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=4134006&CatId=7

Član
Sve sto ti treba od NIKON-a mozes kod emne u centru naruciti

MERKUR - Stup, Sarajevo :icon_smile:

033-756-921 broj odjela akustike

ili meni na PM pa cemo se dogovoriti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.