Kupovina felgi procjena

Kupovina felgi procjena

Član
Pozdrav..juce sam dobio ponudu za felge za mog skodilaka..ponudjene su mi 15" felge ..orginalne od skoda oktavije ..sa gumama..4nove ljetne gume..felge su extra ocuvane..neki dan ofarbano sve osim krakova u crno ..placeno 150km.. trazi mi 600km za njih..je li to puno ..

Član
pa zato i pitam..nove skroz ljetne gume ...a felge su slicne ovim mojim sad..samo inch vece..sutra cu mozda otic ih oprobat stavit kako stoje...jel kod svih oktavija raspon sarafa 5x100 ..ova nije ona najstarija ..mozda mk2 il mk3 ..ne znam tacno..oko 2003 godista je ..

Član
kod onih novijih octavia je 5x112,mozda cak i ta da ima raspo koji ti kazem,meni je skoro dosla octavia,2005 god,raspon je 5x112,provjeri ti to dobro

Član
ma felge su iz grada..od jarana..pa cu otic pogledat ovo koji dan..da vidim..ocel moc to lec..

Koje su gume i kada su proizvedene pogledaj, ako su neke bolje novijeg datuma, onda je dobra cijena, ipak su to originalne felge;)

Član
pa ja..orginalne felge..a gume glanc nove ..ljetne
jos cu razmislit..jer ipak iste su moje samo inch vece..pa zato ,,a kolko ja mogu dobit za ove svoje org 14" 8 guma 4ljetne 4 zimske..sve nove

Član
kod mene su zimske sava s3 ..a ljetne su michelin ..185/60 ..nisam 100% siguran za ljetne..al je neka poznata marka ..zaboravio