kupovina auta

kupovina auta

Član
Ew ovako, došlo vrijeme da se stari "kašljo" promjene. tj došlo vrijeme kupovine novog auta.Raspolažem sa cifrom od 8 hiljada kmića. Ja mislim da bi se za te pare moglo kupiti solidno auto, a najviše me privlači polo 6n2 i škoda fabia, al benzinci obavezno (dizel nešto ne šmekam...ehehhe).Dali bi se za tu cifru moglo naći takvo auto, a da je solidno očuvano i da ne moram misliti o kupovini narednih 5-6 godina. Unaprijed hvala!!!

Član
evo posto si spomenuo 6n2 da ti se ja javim,ja sam ga skoro kupio, 2002 godiste sa 1,4 tdi motorom i poprilicno dosta opreme, mislim nisam dobio samo climatronic,ostalo sve je tu. Realno auto mi je extra, fino ide,ne trosi,koliko su me do sada uputili bitan je redovan servis i to je to. ja sam svog platio 8800, od prvog vlasnika sam ga uzeo, moja preporuka za taj auto, mada ni fabijana nije losa:cool:

Član
ArminM je napisao(la):
evo posto si spomenuo 6n2 da ti se ja javim,ja sam ga skoro kupio, 2002 godiste sa 1,4 tdi motorom i poprilicno dosta opreme, mislim nisam dobio samo climatronic,ostalo sve je tu. Realno auto mi je extra, fino ide,ne trosi,koliko su me do sada uputili bitan je redovan servis i to je to. ja sam svog platio 8800, od prvog vlasnika sam ga uzeo, moja preporuka za taj auto, mada ni fabijana nije losa:cool:

vidim ti si uzeo tdi motor, stim da su benzinci jeftiniji mislim da bi mogao dobro proci za 8000......ma trazit cu, uglavnom se ova kanta mora promjenuti

Član
moze.kako da ne,mozes uzeti onaj 1.4 16v za nekih 7000,sa solidnom opremom,a oni koliko sam upoznat poprilcno dobro idu. Ja kad sam sebi uzimao imao sam ponuda benzinskih motora,ali ja sam samo htio tdi,mogao sam uzeti i onog novijeg pola za ove pare,ali nisam htio,zaljubio sam se u 6n2 i mislim da je to najljepsa serija osim ove zadnje naravno;);)