jusuf je napisao(la):Zanima me odakle je najbolje uvesti polovno auto, osim Svicarske?
Cuo sam da su auta iz Italije dosta losa, ali u zadnje vrijeme sam vidio dosta auta uvezeno iz Slovenije, zanima me kako su se ta auta pokazala?
Sve informacije su dobrodosle, i pozitivne i negativne![]()
jusuf je napisao(la):Slazem se da je najbitnije to kako je auto vozeno ili odrzavano, ali kad se uzme generalno, gdje su auta dobro ili lose odrzavana?
Zasto Svicu preskociti, s kim god sam pricao, svi su rekli da tamo najbolje odrzavaju auta :icon_rolleyes:
Hvala puno za informacije, bice od koristiGeorge je napisao(la):jusuf je napisao(la):Slazem se da je najbitnije to kako je auto vozeno ili odrzavano, ali kad se uzme generalno, gdje su auta dobro ili lose odrzavana?
Zasto Svicu preskociti, s kim god sam pricao, svi su rekli da tamo najbolje odrzavaju auta :icon_rolleyes:
e ovako ja bi kao prvo trazio auto da ima servisnu knjižicu , kao drugo da nije baš iz alpskih gradova jer ga je vjerovatno već dobro sol i zima načela, a kao treće morao bih ga vidjeti a ne da ti ga neko dovuče a onda vamo krš...
A švica ti brate nije europska unija ona ti je zasebna država ni tamo ni vamo nego švica i onda ti nevrijede oni zakoni kao za eu kužiš porez je duplo veći jedan vamo naš se zajebao kupio od jednog dijasporca CLK iz 2003 dao mu 6 milja eura i još je morao dat 3 milje eura poreza krivio se ko malo dite vamo je mogao proć jeftinije izišlo ga auto 18 milja maraka 230 kompresor koji je vamo duplo jeftiniji a još i regan :lol: