Krovni spojler Golf 3. Kako montirati

Krovni spojler Golf 3. Kako montirati

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Planiram uzeti krovni spojler za golfa 3 samo dok saberem novac cijena mu je 30 km, posto je u mene gepek bez spojlera neznam kakvi su oni sa spojlerom da li imaju neki nosac, kracu sajbu pa kako bih ja mogao montirati na svoj gepek. Jer u golfa 3ice nema kedera na sajbi nego je ljepljena.

Savjeti i slike dobro dosle

Član
Krovni spojler kod golfa 3-ice se serafi za sajbu, moras imati rupe u sajbi, tako je kod mene originalni spojler GTI

Član
samo obavezno vidi dokle ce ti naleci spojler i onda sve van te granice obljepi krep trakom, ako slucajno prekipi da mozes odma skinut...;)

abdulmalik je napisao(la):
jel to originalni spojler,kao kod gti-ja?gdje se moze kupiti?

Nema ga prijatelju kupit u autodijelovima ja sam naso kod jarana sto radi automobile i ima otpad pa hocu uzet. Tako da znas i ti potrazi po otpadima a spojler original sa golfa 3 gt.

tibor987 je napisao(la):
samo obavezno vidi dokle ce ti naleci spojler i onda sve van te granice obljepi krep trakom, ako slucajno prekipi da mozes odma skinut...;)

Hvala prijatelju na savijetu ;) toga se nebi sjetio a mogo bi se debelo zeznut.

Član
I ja sam dosao do tog spojlera slučajno i fiksiro ga nekim ljepilom jedna zima i odvalio se gdje u Sarajevu da kupim to ljepilo za šajbe i koliko je para ili još bolje kad budem farbo auto ofarbaću spojler odvojeno i onda bi to postavljo zna li neko ko bi mi mogao to postaviti da odem da mi to fiksiraju da ne kupujem čitavo ljepilo za jedan spojler

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.