Kriminalci opet na slobodi...

Kriminalci opet na slobodi...

Član
http://source.ba/clanak/699120658400/vijesti/Kriminalci%20na%20slobodi,%20gra%C4%91ani%20u%20strahu%20-%20ni%C5%A1ta%20novo...

:icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Tjesim se samo jednog dana kad im uracunaju sve ove kazne teske kradje da ce odgulit 30 godina zatvora,kada bude mjesta:icon_mad:

dobre metalne sipke, nahvatati i sve prste polomiti, kad policija ne moze ima ko moze :icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Član
sve se ovo znalo, ne znam sto vas iznenadi kad vidite da su pusteni ili tako nesto
zalosno jeste, ali me ne iznenadi fkt

Član
taj ološ je vjerujte mi problem koji se lako riješi kad sistem to hoće , imamo mi gorih stvari oko nas 100 puta, ali da ne idemo u off to što su ih ispitali zadržali i pustili je standardna procedura za ovakva krivična djela

Legend
kad vidim ova 2 papka....u Cazinu takodjer 2 aktivna,svaki dan slicne stvari rade , policija ih privede,prenoce u policiji ko kakva gospoda i opet u kradju .....

BHT Ovisnik
pa meni nije jasno kako ih bar ovi sto su im auta obijena ako znaju tko je ne nafataju pa im polome sve,znam po sebi koji je to bijes,2x su mi maznuli nov player,prije neg je policija dosla umal nisam s teleskopom razbio glave momaka jer je ovaj decko sto je ko biva vidio tko je, mislio da su to oni,vec sam otreso palicu i poso prema njima u auto i decko govori nisu oni,zezno se:icon_mad::icon_mad::icon_mad:
svemu se moze stati u kraj,ja sam jos manji bio,dok se oko 97-8 masovno obijala auta u mostaru,al u nas je svaku vecer netko dezurao,em otac s puskom ,em majka,em dosta susjeda jer su se bili organizirali,isto tako par puta umal glava nije nevinim otisla,al kad je stara ispricala jednoj mjaci od dripaca da dezuraju navecer,prosirilo se i vjeruj u nasem kvartu jos par godina nije obijeno auto;)

Legend
CoL3 je napisao(la):
pa meni nije jasno kako ih bar ovi sto su im auta obijena ako znaju tko je ne nafataju pa im polome sve,znam po sebi koji je to bijes,2x su mi maznuli nov player,prije neg je policija dosla umal nisam s teleskopom razbio glave momaka jer je ovaj decko sto je ko biva vidio tko je, mislio da su to oni,vec sam otreso palicu i poso prema njima u auto i decko govori nisu oni,zezno se:icon_mad::icon_mad::icon_mad:
svemu se moze stati u kraj,ja sam jos manji bio,dok se oko 97-8 masovno obijala auta u mostaru,al u nas je svaku vecer netko dezurao,em otac s puskom ,em majka,em dosta susjeda jer su se bili organizirali,isto tako par puta umal glava nije nevinim otisla,al kad je stara ispricala jednoj mjaci od dripaca da dezuraju navecer,prosirilo se i vjeruj u nasem kvartu jos par godina nije obijeno auto;)

kao sto sam gore napisao ....

pricao s nekim policajcima i svi mi isto kazu ,..... imamo prdacinu od suda u BiH opcenito sto se ovakvih papaka tice

drotovi ih privedu , zapisnik se napravi ..... max ih mogu drzati 24h u pritvoru,nakon toga ih sudija jednostavno pusti,a ovakvi narkomani su naviknuli biti bjeni,pa nakon sto ih puste....oni opet u akciju idu i nije ih briga hoce li biti bjeni , hoce li u zatvor malo da prenoce ...cak sto vise u policijskom pritvoru im je obezbjedjena hrana i piće

a mogu misliti kako ti je , da mi se desi kao tebi,isao bi nekom razbiti glavu ,....i popusio bi kaznu " BEZ OBZIRA sto sam ostecen "

pravo ne znas sta bi ....

Velika smo mi muka i PRDACINA!!samo to

BHT Ovisnik
bas to,crnčim kao i idiot da mogu po svom ćeifu i onda se nađe neki narkos koji ce prodat to sve 40km da uze dozu,sto je najgore i usb mi pokupili svaki put,a zadnji put i prijateljevu skolsku torbu s knjigama sa zadnjeg sica,sto god vidi kupi,ne zanima ga,nije me briga tad sta ce biti poslije,samo mi je da ga uhvatim i ubijem,nista drugo nije u glavi,2x put mi obili auto,dođem pred mup (jer je njima valjda ljeno izaci,ionako ce samo zapisati) parkiram gdje i policajci,on mi jos pametuje kako vozim i da ne smijem parkirati tu,pa haj ti znadi kud udaras,a lopovi u drzavi najzasticeniji,provedu noc u zatvoru,opet na slobodu,kad im treba opet nekome razvali auto,ukrade nesto,ne daj Boze uhvatis ga da namlatis,prijavit ce te i ti kriv,zato nema druge nego ako znas tko je uhvatiti pa dobro kosti polomiti da mu ne padne na pamet