Kradja - kod zubotehničke

Kradja - kod zubotehničke

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Prolazim ja u autu sa roditeljima kod zubotehničke prije satak,kad zado se lopinaš,razbio prozor na novom Audiju A6 i do pasa uronio da rovi..Što mi
je najčudnije,to auto nema alarma i upalila se samo sva 4 žmigavca..BTW ZG su tablice..I stanem ja on krene bježati,ja za njim a stara ko stara kaže nemoj sine možda šta ima :) Ako je frajer stvarno uzeo tako skupo auto i nema alarma,onda ga ne žalim...

Član
Da sam svojim autom uzeo bi palicu ali nema ništa u ovom od starog,ili ja ne znam gdje stoji :lol:

Član
Schumi MASKIRANI OSVETNIK i borac za pravdu i jednakost, zastitnik (u ovom slucaju) bogatih (koji imaju A6 a nemaju alarma) :cool:

IGY

Član
ma trcao bi za njim da ima ne znam ti sta
mamu ima ***** za ljeka im djeci trebalo to sto ukradu

Član
Tak' je i meni netko'razbio staklo prosle sedmice!
Mozda je vlasnik deaktiviro alarm, a ima i ovih novih auta bez alarma, dodje centralno daljinsko al' alarma nema!

ma samo si ga trebo pljunut nogom u glavu:cool:
Ajmo sada svi plus na reputaciju i proglasit Darku za heroja dana...jebote A6 ja bi mu jos pomogo...guzonja cim voza A6 popravit ce to...da je bilo od neke sirotinje sazalio bi se...:cool::cool:

Član
Fiesta_Boy je napisao(la):
ma samo si ga trebo pljunut nogom u glavu:cool:
Ajmo sada svi plus na reputaciju i proglasit Darku za heroja dana...jebote A6 ja bi mu jos pomogo...guzonja cim voza A6 popravit ce to...da je bilo od neke sirotinje sazalio bi se...:cool::cool:

:lol: al je komentar...

BTW: jel bilo darkoooo dooooolazi :lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.