kopija iphone-a

kopija iphone-a

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
SciPhone i68 da li je neko bio u dodiru s ovim kineskim mobitelom, isplatili se kupiti nov za 300 km

Član
I onda meni neko kaze ja dajem suvisne komentare . . svasta , E Imam ti ja taj sto neki kazu kinesko smece vec pola godine ispado mi je 10 ak puta nista mu nije EXTRA radi a nisi lud da das 500 600 das 300 stoje zataj,prava stvar imam isti .. radi odlicno.

Legend
0g1 je napisao(la):
I onda meni neko kaze ja dajem suvisne komentare . . svasta , E Imam ti ja taj sto neki kazu kinesko smece vec pola godine ispado mi je 10 ak puta nista mu nije EXTRA radi a nisi lud da das 500 600 das 300 stoje zataj,prava stvar imam isti .. radi odlicno.

imas ga....ti mu najbolje i reci,...funkcionalnost itd itd,...a ovo sto mi culi vidjeli ovo ono.....to ne pije vode ;)

Član
E ako tako mislis drago mi je.A ja sam reko iskustvo i misljenje dosad odlicno radi nezalim se . .

Početnik
ma jok... nista ba to kopije i shit...

uzmi sebi sony-ericsson ili, ako ti se vec svidja, uzmi iphone... ja cekam da 3g bude moguce razbiti i odmah prelazim sa SE

Član
bilosto je napisao(la):
ma jok... nista ba to kopije i shit...

uzmi sebi sony-ericsson ili, ako ti se vec svidja, uzmi iphone... ja cekam da 3g bude moguce razbiti i odmah prelazim sa SE

A zasto cekas 3G? Opet bi koristila samo Wi-Fi. 3G to kod nas nece doci za 10 godina...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.