Komsija ima problem

Komsija ima problem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ljudi komsija kupio Peugeot 405 1.6 benzin-plin znaci auto uredu sve fino ali ima jedan problem nema snage.Bilo da ide na benzin ili na plin nema snage nikako,moj 1.6d jaci od njega sto se tice vuce uz brdo i starta.Vozio on njega 140+ ali treba mu dugo,dugo.Isao je kod majstora na neko podesavanje plina mislili da je do toga ali opet nista.Steta s autom je stvarno zadovoljan sad konta da mijenja motor.Ima li spasa??hvala

Član
duurma je napisao(la):
pa ima li bilo ko da ima plin u autu a da se ne zali :icon_question:

Evo ja prvi, sta treba? Pa koliko znas ljudi da ce iz cista mira javiti se na neki forum "Eto ja sam se prijavio samo da kazem koliko sam sretan sa svojim plinom u autu, pozdrav"

Ne mozes praviti statistiku od onih koji se jave na forume i slicno, jer ljudi obicno dodju u potrazi za pomoc tek kad se nesto pokvari.....dok sve radi, niko se ne javlja, i nikog nije briga :)

mozda mu je drugi karburator,neko mozda prije njega zamjenio jer punon trose ti motori...kod mene je to bio slucaj...ja sam imao peugeota 205 sa motorom od 405 ice i nije htio ici nikako...odem ja kod covjeka koji je strucan za peugeote i on meni kaze das mi ovaj karburator tvoj i 40 maraka ja tebi ugradim jedan svoj i ima da jede cestu...
tako je i bilo...trecom je slajdrao...dok ga nisam prodao jenom penzioneru(sa 69 godina lola ima Raid hp gljivu pod haubom)hehe...nek komsija proba to... ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.