koliko wooferi stete auta

koliko wooferi stete auta

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ono svi bi voljeli sto jacu muziku al sad me zanim na sta sve lose uticu jaki wooferi u autu ..
npr ja imam jarana on je sjebao gepek od woofera i sad kad uzdara bas cuje se da lupka gepek...
da li moze sta jos sjebati osim limarije...?

Član
probajte samo stranice dampirati pa vidite promjene , a da nespominjem komplet damping i ostale detalje .........

Član
nekad ni damping ne pomaze drug ... dule je imo dampiranu pandu pa mu se opet sarafi odvrtali sa auta kad slusa muziku ;) ... jbga to sto muzika steti autu je neizbjezno ... al cejf je cejf :cool: ...

Član
logika da steti autu,,naravno izrazito jaka muzika i cesto koristenje iste,,kolike vibracije stvaraju wooferi i zvucnici vidite kad po tabli koja vibrira tako i cjelo auto,,,

Član
eddo je napisao(la):
nekad ni damping ne pomaze drug ... dule je imo dampiranu pandu pa mu se opet sarafi odvrtali sa auta kad slusa muziku ;) ... jbga to sto muzika steti autu je neizbjezno ... al cejf je cejf :cool: ...

heheh e toliko visoko nisam ni pomisljao
to si u pravu sve ima svoje granice , ali koliko od nas je u duletovoj klasi

Član
Dule slusa muziku na 156dB odvrne Sinana i coolira kroz grad, ko to ima kod nas muziku za slusanje da stvara tolko vibracija ko ono duletovo cudo od takmicarske muzike ...

U truhlom kadetu je rizik ubacit muziku otpada git sa rubova :lol:

Normalno je da ce od vibracija se neke stvari rasklimat al ne u tolikoj mjeri da nes drasticno zezne,ako vec govorimo o steti onda od jake muzike osim sluha :lol: mislim da najprije strada akumulator ak pustatas muziku a motor u autu ugasen i tak'po meni prije da tako mos izazvat stetu neko vibracijama ...

Član
IGY je napisao(la):
meni su se tockovi znali odvrnuti :lol::lol::lol:

Ako preko 50 % pojacavas zna i air bag iskocit,a to je bas belaj cuo sam da ga je tesko vratit u ono cudo iz kojeg iskoci :icon_rolleyes: :lol::lol::lol::lol::lol:

:icon_exclaim::icon_smile:

Član
evo malo nostalgije za pojedince :cool: ...

28dbf57d.jpg

5a0f89b8.jpg

7b81c482.jpg

724a4c96.jpg

covjeceeeee :cool::cool::cool::cool: ... :hydro:

Član
adi187 je napisao(la):
Dule slusa muziku na 156dB odvrne Sinana i coolira kroz grad, ko to ima kod nas muziku za slusanje da stvara tolko vibracija ko ono duletovo cudo od takmicarske muzike ...

U truhlom kadetu je rizik ubacit muziku otpada git sa rubova :lol:

Normalno je da ce od vibracija se neke stvari rasklimat al ne u tolikoj mjeri da nes drasticno zezne,ako vec govorimo o steti onda od jake muzike osim sluha :lol: mislim da najprije strada akumulator ak pustatas muziku a motor u autu ugasen i tak'po meni prije da tako mos izazvat stetu neko vibracijama ...

Nemoj da te Dule cuje za Sinana banovat ce te odma :))))))

Član
NEMOJTE ME VREDJATI SA SINANOM!!!!!!!!!:icon_mad: :icon_mad: :icon_mad: Evo kako to izgleda od spolja...

http://www.youtube.com/watch?v=pFEp87OCmjU

http://www.youtube.com/watch?v=dotpBnc186c

I onda poludis i ovako se ponasas...

http://www.youtube.com/watch?v=yPq_LDMYxII

Ne vjerujem da toliko steti bas! Al' ima slucajeva hehe, u mene je rodjaku je se otkacila karambolka na autoputu, nije skroz otpala vec je drzao jedan nosac i vukao je za sobom jedno pola sata nije primijetio, al' kaze svi mi nesto blicaju, ja nemam pojma, kad kasnije stao i vidio haha! Da ne bi bilo neka krsina od auta radi se o BMW-u e36, kad je majstoru otjerao da popravi kaze ovaj nisi normalan, i na kraju dosli mi po auto kaze majstor poduplao sam ti sarafe i drzace karambolke da se ne sikiras puno vise hahaha!

Mislim steti ono najvise sluhu, al' ko voli sve moze podnijeti, ja licno volim sto jacu muziku i ja prvo sto ganjam je kakvu dobru muziku u autu, pa onda sve ostalo :D!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.