koliko vrijedi Laptop

koliko vrijedi Laptop

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
E ovako dobio sam na Coca Cola onoj nagradnoj igri Laptop Asus eee pc samo mi djaba stoji ali je pravo dobra stvar ima prostor za 3 usb prikljucka,prostor za SD karticu,posjeduje modem,mreznu,wireless 4gb hd,ja mislim monitor 7" i ima da se prikopca na ovaj veliki monitor,u sebi ima i microfon itd.Operativni sistem Linux sve je fabricko nista nisam dirao.Imam i kutiju i papire i sve.Sad me interesuje koliko vrijedi odprilike????hvala
[attachment=27088]

BHT Ovisnik
ajd vidi kao ces prodati,prijatelj me mori vec 2 tjedna,svaki dan pita jesi li mi nasao jesi li nasao:cool:

Član
Ja mislim da je kod njega 8'9" monitor al nisam siguran..uglavnom manji laptopi su dosta jeftiniji nego veci bez obzira na konfiguraciju...ja ga mogu naruciti za 390$ from US i to sa shippingom a taj tvoj posto je nov, u BiH mozda moze otici za 5-6 stoja...

BHT Ovisnik
tesko da moze,novi su oko 500 stoja i manje,s tim jest da je u njega nov,al narod nas nista ti ne vjeruje

Član
Ne znam koliko se krecu novi u BiH ali eto cole zna...ako je nov 500 onda bi ga ti morao dati za oko 400 al i to ce biti onda teska misija...

A evo gledam na piku i manje ebote...haman ti neginu oko 3 stoje..mislio sam da je to malo skuplje u BiH..

http://www.pik.ba/artikal/111908/laptop-asus-pc-eee-701/

http://www.pik.ba/artikal/127510/asus-eee-pc/

Član
Da i ja sam gledao,znaci nije nov,radio je ali sasvim malo.Ja mislim da bih ga prodao jer kontao sam da ce mi trebati za fax ali izgleda da nece.Znaci da covjek prvo pogleda Laptop proba itd. jer ne bih prodao pa poslije da bude nesto

Član
Ja prosle god u Splitu uzeo za 480kn nov u t mobile akciji,a polovnjaci kod nas hodaju od 250 do 350. kako kod koga, jer vec od 380 pa nadalje ima novih uzet...

vidi skontaj koliko trazis za laptop pa napisi cijenu ovdje ja sam zaineteresovan ako bude cijena ok za zenska su ovi laptopi samo steta sto je 4 gb hdd

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.