Koliko po vama vrede ove felne realno?

Koliko po vama vrede ove felne realno?

Član
Felne su Mania Racing, Engleske valjda, ovo im je sajt http://www.wheelmania.co.uk/
Gume su dosta dobre 205/40 17. Felne u extra stanju tako reci kao nove... Koliko bih mogao da trazim za njih jer bih mozda presao na neke 16-ice bbs fazon ili slicno? Ja stvarno nemam predstavu koliko vrede, neki mi lupaju neke cifre pa da proverim.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Član
slazem se sa trizom, zasto mijenjati kad mu ove odlicno stoje. i ove su ti nesto na fazon onih bbs-ica...

Član
da ne lutamo s teme, polovne gume te dimenzije vrijede od 25-40 eura zavisno od stanja, a te felge bar 200 eura po nekoj mojoj procjeni, znaci u kompletu bar 300 eura, jos su kod vas skuplje felge/gume....

Član
@triza: Pa da, tako sam i mislio kod nas mozda vrede 400e sa gumama, nego ne mogu da nadjem bbs 16-ice za te pare, ljudi kidaju cene.

Hehe, polako ljudi nemojte mi slati PM-ove da vam prodam felne, samo se raspitujem koliko vrede, ako budem prodavao imacu vas u vidu :) A menjao bih ih samo zato sto auto slabo ide i vise trosi sa 17-icama, mada izgleda za sve pare...Mislim da bi i sa 16-icama nekim sa falcom izgledao fino.

Član
moram te razocarati, ali isto ce ti ici/trositi i sa 16", nije to do felgi, nego prelaz sa 150 hp na 90.....znam sta ti pricam ;)

Član
tako je triza :cool:
ja to nebi mjenjao, al ovako po slobodnoj procjeni vrijede nekih 300-350 eura sa gumam...
16 ke bi morao uzeti bar na 9j da to lici na nesto nazad...
ostavi to i mani se corava posla ili kupi fijata :D

Član
Pa ovaj auto ne ide sa ovim felnama:icon_cry: Mislio sam da ce sa 16 biti bolje, sa 14-icama koje su mi sad na autu je dosta bolje. Nista, pocinju da se stekaju pare za ABF-a....

Član
Anes_mo je napisao(la):
Izvini na off

Mislim da bi ti puno bolje lezali smoked farovi ;)

Hvala na sugestiji, razmisljao sam i o tome, samo se plasim da ne bude previse crnila na autu....videcu kad dodje lepse vreme;)