Bas citam ovaj test, GT se prodaje ko Golf jer u Sa prakticno nemas nista kvalitetnije kupiti. A da je sad naj, bas i nije. Za istu cijenu u BL koliko sam cuo mozes kupiti mnogo bolji bajk. Da su GT-i nelomljivi to bas i nije najtacnije, sve zavisi sta ces raditi sa bajkom. Jaran je bas u ciklocentru kupio bicikl, GT Chucker, to bi kao trebao biti supercvrst bajk za stuntove. Prvo mu je pukla viljuska, nisu mu htjeli priznati garanciju, iako nije bila ostecena, nego pukla cisto zbog skoka (i ja sam je licno dobro gledao i fakat ni najmanjeg ostecenja). Nekih pola godine nakon toga, pukao mu je i ram straga (voli lik da skace). Sad je zavaren. Znam likove koji imaju Capriolo onaj "frog", pa im nista nije puklo. Ja imam neki blesavi americki bicikl, vozam ga vec nekih 6-7 godina, tezak ko tenk, al nista mu jos nije trebalo popravljati. Vazda zezam jarana kako je dao oko 900 KM za taj GT, a najvise ga je popravljao od svih. Meni se licno kod GT-a ne svidja polozaj sjedenja, neka glupa geometrija rama. Vozao sam i tog 3.0, a i 1.0 i nije mi to to. I ovaj bajk sto si stavio na prvi link, to je mountain isto. Mozda ti hoces model bez amortizera. Nisi napisao kuda vozis, ak nemas velikih skokova, divljanja po prirodi i slicno, gotovo svaki bajk ti moze dobro sluziti.