Koji auto sampon?

Koji auto sampon?

Član
Imate li neki dobar preporučit? Zadnji sam imao neki Petrolov sa voskom, slabo išta može očistit...
Hvala. ;)

melvin je napisao(la):
nermin suljagic je napisao(la):
Nigrin,moj savjet...

Gdje ga ti druze kupujes u Zivinicama? Koliko je pakovanje i kolko para????

imas u bingu,ja sam tamo nasao za oko 8-9km...prije sam dobijao meguiersov ali neki gloss(neznam tacno naziv),kada sam imao golfa i prepredobar je,nemoras susiti auto spane s njega sve kao da je polirano...Mislim da je skup,ali vrijedi koliko god...

Član
axe , recept , kako kada :D:D:D:D

Slabo te ja inace auto sampone ,inace extra mi pere auto s onim sto posudje pere se , pravo sam zadovoljan :)

Član
badboy je napisao(la):
axe , recept , kako kada :D:D:D:D

Slabo te ja inace auto sampone ,inace extra mi pere auto s onim sto posudje pere se , pravo sam zadovoljan :)

negdje na tv-u sam gledao da taj za sudje nije preporucljiv za auto
ja perem onim za kupanje:cool:

Član
melvin je napisao(la):
Nigrin,moj savjet...

Gdje ga ti druze kupujes u Zivinicama? Koliko je pakovanje i kolko para????

imas u bingu,ja sam tamo nasao za oko 8-9km...prije sam dobijao meguiersov ali neki gloss(neznam tacno naziv),kada sam imao golfa i prepredobar je,nemoras susiti auto spane s njega sve kao da je polirano...Mislim da je skup,ali vrijedi koliko god...

OK hvala druze...znam da je jednom bilo rasprave u vezi ovih sampona i ja kolko sam uspio skontati jest da ne treba koristiti ove obicne sampone zbog soli, pa sam kupovao neki na petrolovoj benziskoj al mi se svidja nisam bas zadovoljan. Probat cu ovaj iz binga valjda je dobar....;)

Ne valja prati sa detrdzentom, tako sam i ja cuo, da je jak, kazu da je bolje uzeti sampon za kosu i snjim oprati, valjda sto je ph neutralan ili tako nesto. . .da se ne provaljujem! Ovaj sto je kolega Nermin preporucio je dobar, koristio sam ga jedno vrijeme! Sad kako kad, najcesce trknem do kupatila, po sampon:) ili kupku:))(to samo u slucaju ako auto nije previse prljavo).

Legend
ja koristim sonax sa voskom + arexons cisti sampon

oba sampona mijesam jer ovaj s voskom nema skoro nikako pjene,pa ne znas sta si oprao a sta ne na autu , malo dodam arexons-a i imam pjenu i vosak ujedno
uglavnom poslije svakog pranja se primjetno istice "masni" sjaj .... kad kisa pada , samo kapljice klize niz lim,nista se ne zadrzava

oboje mozes kupiti na OMV benzinskim pumpama sonax 12KM ....arexons 4-5KM i kad oboje koristis,moze poprilicno dugo biti

Sonax_Wash_Wax_z.jpg

79.jpg

Član
ja imao ovaj sonaxov, stari mi kupio, doduse ne znam jel isti ovakav, ali pokazao se dobro bas, i buraz prao bicikl s njim, hajvan sve potrosio, i nikad vise nisam mogao naci isti takav

Član
sonaxov je dobar kosirtio sam ali zbogh cijene testirao sam i ostale jeftinije ,
wiper-ov ( kupio u frnakofazu tz merkator, siva flasa, sljasteca zelena boja sampona) nekih 7-8 km s voskom nije losh, koristio sam renCO sampon nadandzasta boja sampona 3,5 km s voskom-BINGO objekti i mogu reci da nema razlike-ostavlja sjaj isto kao i ostali...a od obicnih sampona bez voska auto sapomon(DITA tuzla )i posle ispiranja brisanje nije potrebno nije losa stvar ne ostaju muzge po karoseriji:icon_biggrin:

Član
Enese to mi je isto bitno za kisu. Ovaj Petrolov sto sam imao tesko pere, sjaj je kasnije ok, oslikava se sve na autu, ali kad kisa padne auto je prljavo samo tako...Zato i trazim neki drugi...
Hvala svima na odgovorima.