Koji Akumulator BMW 324D

Koji Akumulator BMW 324D

Pozz tunneri,malo glupo pitanje ali imam problem sa akumulatorom, nedavno kupljeni
BOSCH od 75 AMP, mi je zeznuo alternator, ali posto je "Suhi" nema mu spasa, a
garacija ne podliježe takvim kvarovima, sad sam riješio alternator, izmjenio sve grijače,i stavio drugi rele paljenja, pa me zanima koliko mi AMP treba da ga pali bez
problema na predstojećem minusu, i koje su cijene.Hvala unaprijed

Član
varta 70 Ah

kod mene je dvije godine, silovao sam i muzikom i par puta ispraznio...ali nista jos se nije desilo ;)

prijatelju ako si kupio S3 Boschov akumulator moze biti da ti je slab a mozda i prejak za tvoj alternator
nego kad kupujes akuu nemoj samo gledat u Ah-amper sate nego gledaj malo i u startnu struju akumulatora
sto se tice Boscha kod njih je startna struja izrazena kroz modele akumulatora S3 S4 i S5 normalno ovi S5 ti dodju najjaci sto se tice startne struje akumulatora a ujedno tebi to i treba posto ti je dizel a ne samo ampersati kako je kod nas nauceno daj 65Ah i dovoljno pa se onda pitaju kako akku samo trpi dok mu garancija vrijedi i onda umre
prvo zimi racunaj grijace jedno 10sec pa onda anlasovanje a motor hladan ulje u motoru kao pekmez i tako to sve to trpi akku pa ti vidi
moj savjet uzmi si opet Bosch ali malo jaci barem ovaj S5 ili S3 od 88Ah koi ima 740ampera startne stuje ;)