Koje sijalice i pozicije?

Koje sijalice i pozicije?

Član
E ovako :D
Prosle sedmice kupim smd pozicije i radile odlicno sve sledeci dan ne rade, crkle. Zasto ne znam na tablici i u unutrasnjosti ima preko 3 mjeseca jos rade. Gledo sam jacinu ista je bila kao u onih obicnih pozicija. Zna li neko koje SMD trebaju za pozicije? Juce sam u Bingu vidio H1 dvije sijalice za dugo blue xenon oko 13.00 KM, svabske su, pa da pitam valjaju li icemu, zna li neko kako izgleda kad svijetli i da li valjaju icemu? :D Unapred zahvalan :icon_biggrin:

Član
Sto se tice tih H1 sijalica cini mi se da imaju novinama na testu o sijalicama, skenirat cu pa postaviti na forum, ako zaboravim i ako te interesuje napomeni na PM ;)

Član
Sad sam montiro h1 xenon blue od uniteca. Isto qrac ko i obicna sijalica :icon_rolleyes: ni vidjelo plavo kamoli xenon :D Vidjecemo jos efekat veceras

Član
phantom je napisao(la):
Sad sam montiro h1 xenon blue od uniteca. Isto qrac ko i obicna sijalica :icon_rolleyes: ni vidjelo plavo kamoli xenon :D Vidjecemo jos efekat veceras

Sve ti je to tu negdje, a xenonu ni priblizno nije ;) Samo dobro pregledaj jel ti odgovara voltaža sijalice, moj drug je tak ostavio i vremenom instalaciju sprzio :icon_mad:

Član
Gledao sam 12V 55W al sam htio druge uzeti 12V 100W kada sam vidio majka kinezi odustao sam. :D Uglavnom jedino sto je plavo je sijalica nista vise :lol:

Član
phantom je napisao(la):
Gledao sam 12V 55W al sam htio druge uzeti 12V 100W kada sam vidio majka kinezi odustao sam. :D Uglavnom jedino sto je plavo je sijalica nista vise :lol:

Pazi se da ne spališ sjenilo/ far sa tim čajniz sijalicama.. jer su sada noviji farovi od plastike ;) Il stavi klasične ili kupi xenon sa balastima ( a ne te "xenon" sijalice :D)

Član
Upravo sam dosao iz Doboja i duga su me pozitivno iznenadila, osvjetljenje je za pohvalu velika razlika :cool: Nisu kinezi njemacke su sijalice kineze izbjegavam ;)