koje se ljepilo koristi da se zalijepi za sajbu unutrasnji retrovizor

koje se ljepilo koristi da se zalijepi za sajbu unutrasnji retrovizor

Član
Poz ljudi,imao sam jedan peh neki dan,bio sam kod majstora i radio servis kod svog automobila i majstor nebi bio majstor kada nebih nesto zeznuo tj nije mi dobro zalupio haubu i tako ja vozim prema kuci i kocim na semaforu i hauba se otvori i razbije mi sofersajbu skroz :icon_mad: e sada nabavio sam sofersajbu i postavio sve al ne znam kojim lepilom da zalijepim unutrasnji mali retrovizor pa ako neko ima iskustva neka predlozi nesto.hvala unapred ;)

rs6

Član
ja kupovo u autodijelovima imas striktno ljepilo za to ( ne znam tacan naziv ) znam da kosta 5, 50 KM dodje ti ko mala epruvetica ( neka plavicasta tecnost ) i jos neka masa i to pomijesas naneses na onaj nalijegajuci dio i zalijepis na sajbu pritisnes jedno 10 sec i drzi ko da nikad nije skinut ......

ps. predhodno ocisti onaj nalijegajuci dio koji se lijepi .....

Član
rs6 je napisao(la):
ja kupovo u autodijelovima imas striktno ljepilo za to ( ne znam tacan naziv ) znam da kosta 5, 50 KM dodje ti ko mala epruvetica ( neka plavicasta tecnost ) i jos neka masa i to pomijesas naneses na onaj nalijegajuci dio i zalijepis na sajbu pritisnes jedno 10 sec i drzi ko da nikad nije skinut ......

moracu otici sutra u auto dijelove da vidim kako se zove to ljepilo da zalijepim ne mogu da vozim bez retrovizora :icon_evil:

rs6

Član
zoom001 je napisao(la):
rs6 je napisao(la):

moracu otici sutra u auto dijelove da vidim kako se zove to ljepilo da zalijepim ne mogu da vozim bez retrovizora :icon_evil:

samo reci da je za unutarnji retrovizor i prodavac ce odmah znat sta je :D