Koenigsegg: Diler razbio CCX-a

Koenigsegg: Diler razbio CCX-a

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
koenigsegg%20ccx.jpg

Nakon što je ekipa Top Geara na snimanju razbila jedan skupocjeni Konigsegg, sada je i američki prodavač automobila razbio još jedan, ovaj puta vlasnikov CCX. Diler u New Yorku odlučio se provozati plavim CCX-om no njegova kratka vožnja ubrzo je završila neslavno. Uz to, u sudaru je sudjelovao i Porsche GT2. Nije poznato da li su se ta dva automobila međusobno utrkivala no takva je mogućnost sasvim vjerojatna.

Koenigsegg je jedan od najrijeđih, tehnološki najnaprednijih i najskupljih automobila na svijetu. Samo je deset komada stiglo u Ameriku, a jedan rabljeni model stajati će vas oko milijun dolara.

kreten, nezna ni da vozi...
bas se pitam koja ce biti cijena ovako razbijenog da sebi dovucem pa popravim:lol:

Nisam sasvim siguran,ali mislim da je i ekipa EVO magazina malo kucila jednog na nekom testiranju,ali nisam sasvim siguran da li se o njemu radi.

Uglavnom jbg,necu reci ne zna lik vozit,ipak su ovo strasna auta i vjerujem da bi ga svako od nas pri pokusaju zesce voznje polupo,ovo su ipak montsrumi :icon_biggrin:

Član
erol_brcak nisam siguran za ekipu EVO magazina, al kucnuli su ga zesce oni kada su probavali sa njim oboriti rekord na Ringu. Na 200 i kusur se zabio u zastitnu ogradu, valjda nije mnogo ostalo od njega. Ima losu aerodinamiku napravljenu za maksimalnu brzinu, pa cini se da mu fali prijanjanja zadnjeg kraja pri visim brzinama. olensoner ne treba tako brzo suditi, superautomobili se najcesce razbijaju, nije djabe registracija skuplja za jaca auta...

Nešto malo i tom autu fali očito kad se tako brzo slupaju
Zar za ovako nešto ne bi trebao poseban vozački da se polaže? :D

zimska oprema...
hoce lola da vozi na 335 40 zr 19,sto nije stavio 185 70 r14 sava s3 ili one tigar pa da ne sleti...:lol::lol::lol:
e nek mu je kad stedi na gumama...

VR6Boki je napisao(la):
erol_brcak nisam siguran za ekipu EVO magazina, al kucnuli su ga zesce oni kada su probavali sa njim oboriti rekord na Ringu. Na 200 i kusur se zabio u zastitnu ogradu, valjda nije mnogo ostalo od njega. Ima losu aerodinamiku napravljenu za maksimalnu brzinu, pa cini se da mu fali prijanjanja zadnjeg kraja pri visim brzinama. olensoner ne treba tako brzo suditi, superautomobili se najcesce razbijaju, nije djabe registracija skuplja za jaca auta...

Mislim da je to to. I ovo je bilo neko obaranja rekorda na Ringu,bili jos Enzo,MC 12,Carrera GT i Zonda F i cini mi se da su CCX razbili,al kazem ne bih se kladio ;)

EDIT:

Evo,cini mi se da je to to,ima dole pri kraju pise kako su CCX-a razbili

http://www.theautounion.net/index.php?topic=2703.0

i na sljedecoj stranici se spominje EVO,znaci to je to ;)

Jos jedan edit i off :D
Sta procita sad o Veyronu :p

"I've read multiple times that a Veyron can't do a lap at full throttle on the Nordschleife before going into "limp-home" mode. The brakes aren't up to it. Don't forget that when you buy one you have to sign papers that you fully understand that the car isn't capable of doing any serious track action..."

Član
erol_brcak je napisao(la):
"I've read multiple times that a Veyron can't do a lap at full throttle on the Nordschleife before going into "limp-home" mode. The brakes aren't up to it. Don't forget that when you buy one you have to sign papers that you fully understand that the car isn't capable of doing any serious track action..."

Zanimljivo :icon_biggrin:

Ring mu je dakle predug, il bi mozda i uspio nesto sa pravim vozacem... :D

hhh,ne samo Ring,nego citam dalje na Spa nije uspio napravit ni dva hot lap-a prije nego sto je rasturenih kocnica otisao u boks :icon_biggrin:

Jbg pretezak,previse snage.

Kad sam ja gvorio da Veyron nije (performance) auto :D

Član
To jest, ima uzasnu brzinu na pravcu, a tezina ga zeza kod kocenja. No svejedno, na cesti je svima nedodirljiv :D Ima tu "drugu dimenziju" ubrzanja na pravcu, s cim se ne moze mjeriti nijedan cestovni auto. Za stazu imas Ariel Atoma, ak ces bas da vozis :lol:

Član
nermin suljagic je napisao(la):
zimska oprema...
hoce lola da vozi na 335 40 zr 19,sto nije stavio 185 70 r14 sava s3 ili one tigar pa da ne sleti...:lol::lol::lol:

lol :D :D

VR6Boki je napisao(la):
To jest, ima uzasnu brzinu na pravcu, a tezina ga zeza kod kocenja. No svejedno, na cesti je svima nedodirljiv :D Ima tu "drugu dimenziju" ubrzanja na pravcu, s cim se ne moze mjeriti nijedan cestovni auto. Za stazu imas Ariel Atoma, ak ces bas da vozis :lol:

Moze,moze,trenutno najjaci GTR na svijetu,onaj od SSP-a,sto izbacuje 760 ks na tockove,stotku hvata za 2,7 s,a 160 za 5,7 s (a Veyronu 6,1) :D
I opet mu cijena nije ni priblizno onoj od Veyrona.

Član
nermin suljagic je napisao(la):
zimska oprema...

Imas pravo! Prodao bi' mu ja moje ako je to u pitanju, sa auta bih skinuo!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.