Kobra alarm-pomoc

Kobra alarm-pomoc

Član
Ako moze pomoc nekoga ko se razumije u alarme, imam cobru dosla je sa autom, imam problem nekad nece da zakljuca, samo se upale zmigavci..to se desava kad vozim auto nekih 5-10min ili ga preparkiram..ali kad vozim duze vrijeme u autu nesto skljocne, ali se nista ne desava pa mogu fino zakljucati..a daljinsko na kljucu radi bez greske i uvijek..da napomenem mjenjan je mehanizam brave vozacevih vrata jer nije htjela da otvara vrata :icon_question: :icon_question:

Član
jesi li probao da ubacis kljuc u bravu das samo kontakt, vratis zatvoris vrata i ponovo probas daljinskim ?

Član
golf2 je napisao(la):
Ako moze pomoc nekoga ko se razumije u alarme, imam cobru dosla je sa autom, imam problem nekad nece da zakljuca, samo se upale zmigavci..to se desava kad vozim auto nekih 5-10min ili ga preparkiram..ali kad vozim duze vrijeme u autu nesto skljocne, ali se nista ne desava pa mogu fino zakljucati..a daljinsko na kljucu radi bez greske i uvijek..da napomenem mjenjan je mehanizam brave vozacevih vrata jer nije htjela da otvara vrata :icon_question: :icon_question:

Sigurno neka glupost,

Moj savjet je da odes u Komel kod GRAS-a da ti momci to riješe.

Moj stari je imao problem sa Cobrom izvlačila mu akumulator, neki električar mu je isključio :icon_mad:

Ode čovjek kod tih momaka riješe mu problem veoma brzo, a onaj stručnjak što je isključio Cobru nije imao pojma, onako ofrlje nešto petljao i naravno naplatio :icon_mad:

Član
Mirsado je napisao(la):
jesi li probao da ubacis kljuc u bravu das samo kontakt, vratis zatvoris vrata i ponovo probas daljinskim ?

nisam probao..jer ne mogu ga zakljucati ako nije skljocnulo u auto to nesto..a bio sam tri puta u cobri kod grasa i oni mi ne mogu pomoci jer kad god ja dodjem tamo sve radi perfektno, a kazu tamo dok ne vide kvar nece da rade :icon_confused:

Član
legionar je napisao(la):
Mozda ti ne prepoznaje da su ti vrata zatvorena, pa samo zmigne, tako ej kod mene bilo ;)

sta se moze uraditi ako je to u pitanju?? jer kontam da pokusam vratiti stari mehanizam brave pa da vidim sta ce se desavati..